Occupied seizoen 2
|

Preview DVD Occupied seizoen 2; Lumière crime series

In Occupied seizoen 2 worden opnieuw de nodige politieke intriges op hoog niveau uitgevochten.

Een serie gemaakt naar een idee van auteur Jo Nesbø.

DVD Occupied seizoen 2

 

DVD Occupied seizoen 2

Algemene omschrijving

Het tweede seizoen van Occupied – naar een idee van Jo Nesbø – ontspint zich naar aanleiding van een conflict tussen de Noorse kustwacht en een Russisch beveiligingsteam dat in het noorden een olie-installatie bewaakt. Er worden al snel wapens getrokken die niemand als eerste wil laten zakken. De crisissituatie brengt zowel politieke als persoonlijke confrontaties teweeg en de hooggespannen gemoederen zaaien constant twijfel. Wie is tegen de indringers en wie helpt hen? Is er wel nog iemand te vertrouwen?

Persoonlijke beleving (eerste aflevering)

Barbara(40): Met veel interesse heb ik naar de eerste aflevering van het tweede seizoen gekeken. Het is duidelijk dat meerdere partijen in het conflict hun eigen oplossing zien voor ‘het probleem’. De vraag is wie nu wie kan vertrouwen. 

De wending op het einde van deze eerste aflevering zet gevoelsmatig toon voor de rest van dit tweede seizoen. Ik beaam direct (op basis van deze eerste aflevering) dat met recht het eerste seizoen zeer goed is bekeken.

Het zit goed in elkaar: goede opbouw, verrassende wendingen, complotten, zelfs binnen relaties waar je het niet van verwacht (en dat slechts in één bekeken aflevering). Kortom het is een serie die ik met veel plezier verder zal gaan recenseren. Vanaf vandaag is Occupied seizoen 2 op DVD te koop en via Lumière crime series online is te bekijken. 

Namens Lumière crime series mag Onlybyme twee exemplaren van Occupied seizoen 2 weggeven met deze winactie. Klaar voor een behoorlijke dosis politieke intriges?

2x Winactie DVD Occupied seizoen 2

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je de DVD Occupied seizoen 2 wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 8 april middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: Deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten