sukhi custom bolletjeskleed kleurenkaart rechthoekig
|

Kwaliteitskleden geven elk interieur extra uitstraling!

Sukhi kleden geven elk interieur iets extra!

Het geeft je eigen woonkamer zoveel meer uitstraling en vooral veel warmte. Vele huiskamers hebben tegenwoordig een tegel- of houtenvloer en dan is in de zithoek een mooi kleed echt een eyecatcher! Indien je iets meer wilt, dan de standaard kleden uit diverse woonwinkels, kan Sukhi u zeker verder helpen. Stem uw wensen af met Sukhi en zij zorgen voor de rest!

www.sukhi.nl

Het woord Sukhi betekent ‘blij’ in het Nepalees. Het doel van de kleden van Sukhi is de klanten blij te maken met een prachtig handgemaakt kleed, precies afgestemd op het eigen interieur.

Lage prijzen en Maatwerk

Doordat Sukhi rechtstreeks werkt met de vakmensen, is het mogelijk de prijzen laag te houden. Er is geen tussenkomst van opslagruimtes, andere tussenpersonen of winkels, alles gaat rechtstreeks van de makers naar Sukhi naar de nieuwe eigenaar.

De kleden worden op de specifieke wensen van de klant afgestemd. De afmetingen en kleuren kunnen per kleed worden gekozen, precies op maat.

De herkomst en soorten kleden

Sukhi werkt samen met vakmensen uit India, Marokko, Nepal en Turkije, elk met hun eigen specialisme.

Uit India komen de wollen en vilten kleden.

Vanwege het grote vakwerk worden deze kleden in een paar weken geknoopt en totaal op maat gemaakt. Voordat het kleed naar je wordt toegestuurd wordt het uitvoering gecontroleerd op foutjes. Als marktleider op het gebied van handgeweven vloerkleden uit India, neemt Sukhi haar taak om de beste kwaliteit te leveren, uiterst serieus. Een handgeweven vloerkleed geeft je een unieke toevoeging aan het interieur. Een uniek exemplaar en ook nog eens dermate kwalitatief gemaakt dat het generaties lang meegaat. Een nieuw erfgoed stuk is geboren.

Uit Marokko komen de zeer speciale Beni Ourain kleden.

Deze meest prestigieuze vloerkleden uit Marokko hebben een plek gevonden in het assortiment van Sukhi. Het is een eeuwenoude ambacht, die van generatie op generatie is overgegeven, om deze zeer specialistische vloerkleden het uiterlijk te geven, wat u van een Ben Ourain vloerkleed mag verwachten. Ze worden gemaakt van het fijnste wol ter wereld. Er wordt 100% ongeverfde schapenwol gebruikt, hetgeen het kleed zijn natuurlijke warme en luxe uitstraling geeft.

De Berbertapijten, die hun oorsprong vinden bij de Beni Ourain stammen, die leefden die in het Atlasgebergte van Marokko, zijn zeer kenmerkend door hun geometrische patronen. Ze geven elke ruimte een hele mooie sierlijke uitstraling. De patronen gemaakt op de witte of crème achtergrond vertellen de waargebeurde verhalen van gebeurtenissen uit het leven van de wever.

Met een Beni Ourain kleed wordt een stukje Berber geschiedenis naar onze modern ingerichte woonkamers toe gehaald en geef je je woning een stukje authentiek Marokkaans erfgoed.

Uit Nepal komen de unieke bolletjeskleden.

sukhi-custom-bolletjeskleed-kleurenkaart-rechthoekig

Kies helemaal zelf wat je voor soort bolletjes kleed in huis wil, een ronde of rechthoekige versie, met of zonder patroon, er is van alles mogelijk en de medewerkers van Sukhi helpen u heel graag bij het uitwerken van jouw eigen idee tot het ontstaan van het vloerkleed van jouw dromen.

making-felt-ball-rug-nepal-sukhi_1

Elk kleed wordt gemaakt van duizenden vilten bolletjes. Een ambacht wat heel veel vakwerk vraagt en het nodige geduld. De bolletjes zelf worden met de hand gerold. Een kleed kan wel tot 10.000 bolletjes bevatten. Om een beeld te geven van de manier van het maken van deze uniek bolletjeskleden, een videoimpressie.

Uit Turkije komen de patchwork kleden.

Patchwork kleden worden met de hand gemaakt van allerlei verschillende stukken vintage kleden, waardoor ze een unieke, kleurrijke sfeer brengen in je interieur. Het weven van tapijten is in Turkije een eeuwenoude traditie en Sukhi werkt graag direct samen met de makers. Er is geen tussenhandel, waardoor ze de beste prijs voor de beste kwaliteit kunnen garanderen. Je kunt kiezen tussen 4 soorten Patchwork: Overdyed, Kilim, Caput en Hemp.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de site van Sukhi.nl, waar alle soorten en vele afbeeldingen te vinden zijn van het mogelijk toekomstige kleed bij jou in je eigen woning of kantoor.

 

Disclaimer: dit artikel is een gesponsorde samenwerking tussen Sukhi en Onlybyme.

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten