LOL Surprise Biggie Pets

Review LOL Surprise Biggie Pets

Af en toe is het werkelijk een genot om recensent te mogen zijn. Zeker als je weet dat je je dametje intens blij kan maken met speelgoed waar haar hartje sneller van gaat kloppen. We reviewen ditmaal LOL Surprise Biggie Pets en geven onze ongezouten mening.

Is de inhoud de -voor de gemiddelde portemonnee- behoorlijk prijzige adviesprijs waard? Is het speelplezier na het uitpakken gedaan, of wordt het daarna nog veelvuldig beetgepakt? (Ik zal alvast verklappen dat ikzelf verrast was over de aanpak van deze LOL Surprise.)

LOL Surprise Biggie Pets; De verwachting vooraf is hoog. Is de inhoud de -voor de gemiddelde portemonnee- behoorlijk prijzige adviesprijs waard? Recensie.

LOL Surprise Biggie Pets

De verwachting vooraf is hoog

Zoals bij elke LOL Surprise draait het allereerst om het uitpakplezier en ook deze maal is er behoorlijk aandacht besteed aan het creëren van ‘lol’ tijdens het uitpakken en ‘revealen’ van de inhoud.

Zo zijn er allereerst 4 verschillende edities waarvan er 1 enkel bij de intertoys verkrijgbaar is. Nu vind ik de prijs zelf veel te hoog om ook maar te overwegen dametje met alle vier de edities te verwennen, maar wellicht dat er nog eentje bij komt rond Sinterklaas. 😉 Er is in ieder geval keuze voor verschillende smaken. Zelf kregen wij de POP POP versie om te testen in heerlijk meidenroze, wat onze dame (7) goed in de smaak viel.

Toevallig had dochterlief tijdens een rondje winkelcentrum met vriendlief in de speelgoed winkel nog verlekkerd naar deze versie staan kijken en maakte ze heel duidelijk aan D. dat ze deze op haar verlanglijst had staan (naast uiteraard nog veel meer ander speelgoed). Dus toen ik POP POP tevoorschijn toverde en aangaf dat we deze hadden gekregen om te testen sprong ze letterlijk een gat in de lucht. (Sinds ze niet meer in de heilige man gelooft hoeft het gesteste speelgoed niet meer terug naar de beste man met ons oordeel, dus ze was zeer verheugd over het idee er daarna mee te mogen doorspelen.)

Het uitpakken van LOL Surprise Biggie Pets

Voor een snelle impressie van wat er in deze doos zit verwijs ik graag naar de officiële video:

YouTube video

Barbara(40): Daar er al vele ‘reveal’ youtube filmpjes zijn gemaakt hebben wij deze bewust niet gemaakt en in plaats daarvan foto’s geschoten tijdens het proces. Hoewel dochterlief liefst de nieuwste youtube ster wordt, ben ik nog wat terughoudend. Ik heb mijn mening er nog niet geheel over rond of ik het nu wel of geen leuke digitale ontwikkeling vind.

Gelukkig is ze nog even blij met een persoonlijke ‘youtube’ presentatie aan zichzelf en toehoorders in de kamer als dat het daadwerkelijk gefilmd worden, dus ik stel deze ontwikkeling nog heel even gade en zal als ze iets ouder is onder wakend oog verder zien hoe dan te handelen. Ben ik de enige mama die zich soms ineens zooooo oud kan voelen? Maargoed we dwalen af, terug naar het reviewen.

Het uitpakken is een leuk tijdsverdrijf!

20180908 132559Bij het verwijderen van de doos (zonder deze kapot te maken) hebben we dametje even geholpen. Allereerst ging de aandacht naar het vinden van de bril, halsband en band voor op het ‘ei’ om er een tasje van te kunnen maken. Deze zijn namelijk ook heel leuk als ketting en armband en een roze bril staat uiteraard heel WAUWIE!

Daarna was het natuurlijk snel ‘mama’ POP POP bevrijden uit de bal en zien wat er allemaal in de roze zakjes zit. De bril kon ook weer een en ander verklappen. Zo zit er ook een ‘reveal’ kaartje in om te vertellen welke 2 baby’s erin zitten + een groot vraagteken. Zou er ook in deze POP POP een derde baby zitten en wat zou dit dan wel zijn?

De baby’s zitten leuk in kistjes verpakt met binnenspeelzand dat je eruit mag scheppen. En daarna is het kijken welke baby welk attribuut kan dragen of wat je zelf wilt dragen of toch de mama POP POP geeft. In de onderstaande foto heb ik proberen te ‘vangen’ hoe het er na het uitpakken uit zou kunnen zien bij jouw dochter, of lekker net weer totaal anders. 😉

20180908 150441

LOL Surprise Biggie Pets, dochterlief is verkocht!

Dochterlief is zeer gelukkig met haar POP POP en ik heb haar al smachtend in de winkel zien kijken naar de andere versies. Kan ik mijn moederhart bedwingen of ga ik voor de bijl en geef ik haar met de feestdagen nog een exemplaar? Nu zwanger merk ik dat ik nog meer dan anders speelgoed als zeer aantrekkelijk en pluizig ervaar. De hormonen kan ik hier mooi de schuld van geven. Ik voel me soms -mede doordat ik zie hoe dametje erop reageert – weer zelf kind en zou er haast zelf mee gaan spelen.

Het leuke aan deze Lol Surprise vind ik toch wel het feit dat je alles weer in de bal kunt opbergen, de ‘mama’ tevens als spaarpot kan worden gebruikt en rugtas. De bal kan ook gedragen worden, kortom, je kind kan de LOL Surprise Biggie Pets meenemen als ze uit logeren gaat of op bezoek.

LOL Surprise Biggie Pets; De verwachting vooraf is hoog. Is de inhoud de -voor de gemiddelde portemonnee- behoorlijk prijzige adviesprijs waard? Recensie.

Is het geheel de prijs waard?

Dat blijft altijd moeilijk beoordelen. Ik zelf vind al het ‘Surprise-achtige speelgoed’ veelal behoorlijk aan de prijs en toch wordt het massaal gekocht door lieve (groot)ouders voor de kinderen. Over deze versie van LOL Surprise Biggie Pets ben ik goed te spreken, als ik zie dat je ook daadwerkelijk wat krijgt waar je naderhand nog iets mee kan doen. En het geheel op verschillende manieren kunt gebruiken.

Dochterlief pakt het nog geregeld beet en dat is voor mij dan direct ook de meerwaarde. De lol is niet direct verdwenen, nadat het verrassingseffect weg is, dus een pluspunt. Stiekem ben ik benieuwd wat LOL Surprise verder nog gaat bedenken. De verwachting wordt immers steeds groter.

 

 

Gerelateerde reviewReview LOL Surprise Confetti Pop

Disclaimer: deze review betreft een samenwerking.

LOL Surprise Biggie Pets;  Is het de adviesprijs waard? Wordt er nog mee gespeeld na het uitpakken? #review #lolsurprise #lolsurprisebiggiepets #reviewspeelgoed #reviewtoys #onlybyme

Re-pinnen mag!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten