20181023 143851
|

Alle heren aan Happy Socks deze winter? | Review Happy Socks

Het sokkenseizoen is duidelijk weer van kracht. Hoewel de zon zich in de herfst nog geregeld laat zien en zelfs deze week nog weer tot recordwarmte kwam (ruim 19 graden in De Bilt op 6 november). Toch is het, zeker in de vroegere uren, geregeld behoorlijk frisjes te noemen buiten en zijn sokken in de schoenen of zonder schoenen in huis zalig.

Enkel mag er, wat mij betreft, best wat meer kleur bij de heren worden waargenomen. Zwart en grijstinten zijn heus prima hoor, maar het mag tegenwoordig echt lekker vrolijk.

Happy Socks; Review Happy Socks; Vrolijke sokken van Happy Socks; #happysocks #review

| Hemdvoorhem.nl | Happy Socks | Recensent: Barbara Oosthoek |

Vrolijke sokken van Happy Socks

Sokken zijn vaak een ondergewaardeerd kledingstuk, maar ze kunnen heel wat kleur geven aan een (zakelijke) outfit en ook nog eens zalig zitten. Indien je eens iets anders dan standaard wilt en iets waar de vrolijkheid van af straalt dan zou ik je eens aanraden in de collectie van Happy Socks rond te kijken.

Review Happy Socks

20181023 143851Vriendlief mocht een cadeaupakket Happy Socks reviewen en heeft deze nu met veel plezier aan zijn voeten.  Ze zitten erg lekker, ook na een aantal wasbeurten.

Uiteraard heb ik dit ook zelf ervaren, want de sokken kunnen zowel door mannen als vrouwen goed worden gedragen. Ze geven een behaaglijke warmte af, maar niet te warm zodat alles gaat zweten. De kleuren stemmen je gelijk vrolijk zodra je er naar kijkt en ze geven iets extra’s onder elke broek.

Daarbij ze zijn herkenbaar, want een goede vriendin van ons wist manlief direct te vertellen dat hij Happy Socks aan zijn voeten had(met de schoenen nog aan) iets wat lief wist te waarderen en trots beaamde:

‘Ohw leuk! Happy Socks!’

‘Ja, Barbara kreeg deze als reviewopdracht, leuk hè!’ 

Welke maat bestellen?

Bewust kozen wij voor de maat 36-40 (er is ook een cadeauset in maat 41-46) ook al heeft hij maat 41 schoenmaat. Mijn vermoeden bleek juist, de sokken passen prima en ik denk dat ook maat 42 ze nog zou passen.  Ook na het wassen en drogen in de droger zijn ze nog ruim genoeg voor onze voeten.  Al wassen wij de sokken niet op de kookwas, dus daar geen ervaring mee. 😉 Dus let erop of de voeten van jouw heer echt aan de grote maat zijn. (tip)

De prijs van een paar Happy Socks is €8,95 en vaak zijn er cadeauverpakkingen met meer sokken verkrijgbaar die de prijs per paar sokken verlagen. (De prijsopgave is een momentopnamen en er kunnen geen rechten aan deze prijsopgave worden ontleend.)

Een vrolijk cadeauidee met de feestdagen

winterhappysokkenHet is vaak met de feestmaanden best een behoorlijke kluif om voor alle aanwezigen een passend cadeau te vinden. Kinderen is vaak niet het probleem, maar wat nu dit jaar weer te verzinnen voor ‘de mannen’ die ook zo goed zijn in het aandragen van allerlei ideeën (althans in mijn directe omgeving 😉 ). Vaak zijn de heren al goed voorzien in alles wat ze graag willen hebben en dan is het maar net het krijgen van een spontaan idee.

Sokken moeten geregeld vervangen worden en behalve zeer duidelijk themasokken met rendieren en kerstbomen (zie hiernaast een paar Happy Socks in winterthema) is het ook erg leuk om je heer blij te maken met een paar Happy Sokken die random het jaar door de blits maken.

Mooie uitstraling en goede kwaliteit

Wij zijn erg positief over de kwaliteit en de uitstraling van de sokken. De prijs is hoger dan een gemiddeld paar sokken, maar verklaarbaar door het maakproces. De motieven zijn veel ingewikkelder en alle sokken worden duurzaam vervaardigd. Ze gaan het langst mee als ze binnenste buiten worden gewassen en niet in de droger worden meegedraaid. Iets waar wij duidelijk nog aan moeten wennen, want een gewoonte is vaak lastig af te leren. 😉

Vriendlief loopt de komende tijd vol vrolijkheid rond op zijn happy socks.

Disclaimer: Voor het kunnen schrijven van deze review zijn de sokken ons ter beschikking gesteld. Op alle foto’s berust copyright.

Gerelateerd:

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten