t1b
|

Review 3D puzzel T1 Bulli Ravensburger

Puzzelfans opgelet! Wil jij ook een heuse VW bus T1 Bulli, de eerste bestelwagen van Volkswagen in elkaar puzzelen?!

Dat kan! Doe mee met deze leuke winactie die zowel kinderen als verzamelaars zal bekoren!

T1 Bulli

 3D puzzel T1 Bulli | Ravensburger | Recensent: Barbara Oosthoek en dochter Riana

Review 3D puzzel T1 Bulli

Als echte puzzel fans zijn wij, voornamelijk mijn dochter, direct enthousiast aan de slag gegaan. Deze 3D puzzel is genomineerd als speelgoed van het jaar 2017 en wij begrijpen waarom. De leeftijd +10 jaar is denk ik passend. Riana had behoorlijk moeite om het geheel in elkaar te zetten en heeft dit uiteindelijk opgegeven. Toch was ze er zeer content mee om ermee aan de gang te gaan. Daar ze nu 6,5 jaar is en mega graag puzzelt is het denk logisch dat ze nog niet de rust en vooral fijne motoriek heeft om deze ‘uitdaging’ goed in elkaar te zetten.

IMG 0809

Vorig jaar heeft ze wel de 3D bloemenvaas van Ravensburger totaal zelf in elkaar gezet, wat ook niet makkelijk was. Deze uitdaging is voor haar nog net te pittig, al vermoed ik dat deze mama de volgende poging zeker zal meehelpen en dan komt het vast helemaal goed. 😉

Dat het niet al te makkelijk in elkaar zetten is, lijkt me des te leuker voor de wat oudere puzzelaars onder ons. Zelfs menig volwassene zal hier met plezier aan werken en na het puzzelen genieten van het eindresultaat! Want de VW T1 Bulli is nog steeds heel geliefd onder veel autoliefhebbers. Een cadeautje voor kinderen of papa’s? Hoe dan ook: puzzelplezier gegarandeerd!
IMG 0816

Persoonlijke beleving

Barbara(39): Ik ben enthousiast. 3D puzzels vind ik vaak geen uitdaging om in elkaar te zetten. Je wordt naar mijn idee veelal te veel verwend met de route op de achterkant van de stukjes. Doordat het opbouwen van deze T1 Bulli ook behendigheid van de fijne motoriek vraagt en dus niet ‘even’ snel tussendoor is gemaakt ben ik om.

Deze puzzel zal dan ook zeker nog deze komende maanden op tafel komen en resulteren in een leuke bus op onze kast. 😉

Riana(6): Is net als ik enthousiast maar ook gefrustreerd dat het haar zelf nog niet lukt. Uiteindelijk hebben we in overleg besloten het even uit te stellen tot de wintermaanden en dan samen nogmaals een poging te maken. Ondanks het nog niet kunnen kijken naar het resultaat, is ze wel een doorzetter. Knap geprobeerd!

t1b

Puzzel jij graag of is dit het perfecte cadeau om alvast in huis te hebben voor later in dit jaar met Sinterklaas of de Kerstman? Doe mee met de winactie en misschien komt deze T1 Bulli jouw kant op!

Winactie 3D puzzel T1 Bulli

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze 3D puzzel T1 Bulli wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 8 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten