Puzzelen met het hele gezin voor puzzelfanaten!

Puzzelen is leuk!

Hier inmiddels echte puzzelverslaafden! Dus als ik het mezelf gun eens rond te kijken in diverse winkels, heeft mijn oog eventuele puzzels als snel gevonden. Dochterlief puzzelt zonder hulp al rustig 200 stukjes in elkaar en met wat hulp is 500 of 1000 stukjes ook al mogelijk, dus ik kijk altijd graag rond, ook al voor de komende ‘oude man’ in December.

That’s Life puzzel collectie van Goliath

Als je dan als puzzelfanaat een puzzel tegenkomt die een kleuter van 5 jaar aanspreekt, maar met wat meer uitdaging om ook voor mama het puzzelen aangenaam te laten zijn saampjes, dan is de keuze snel gemaakt. Deze boerderij versie krijgt mijn dametje dus rond 5 december. 🙂 En is inmiddels al bovenop de hoogste kast beland. Best een voordeel dat ze nog niet zo hoog kijkt! 😉 Kunnen we daarna samen aan de puzzel in de donkere decembermaand. Nu al zin in!

(Excuses voor de slechte kwaliteit foto’s, de folie waar ze nog in zitten maakt fotograferen lastig.)

file

Buiten deze variant zijn ook de volgende varianten te verkrijgen.

file2

De prijs was (waar ik de puzzels aantrof) leuk naar beneden bijgesteld en daarom besloot ik er nog eentje aan te schaffen en die nu te verloten onder de lezers van Onlybyme. Ik koos voor een zonnige variant, die nu met de nazomer nog prima kan en straks met de donkere dagen het verlangen naar een nieuwe zomer weer zal aanwakkeren.

Deze puzzel is te winnen!

Puzzelen is leuk

Lijkt het je leuk om deze puzzel thuisbezorgd te krijgen en eventueel opzij te leggen voor Sinterklaas of een andere moment? Of ken je puzzelfanaten die deze puzzel graag aan hun collectie toe zouden willen voegen? Doe gerust mee!

Winactie Puzzelen is leuk! GESLOTEN

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je dit boek  deze puzzel (bedankt voor het attenderen op dit foutje!) wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen.
  • De winacties lopen – tenzij anders aangegeven –  ruim een week en eindigen op zondag middernacht. De uitslag wordt z.s.m. daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt. Kijk gerust naar nog andere lopende winacties. (Tip!)
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten