Het verjaardagfeestje in Trollenland Deurne 5


Vanmiddag was het dan eindelijk zover: Riana’s allereerste verjaardagsfeestje met klasgenootjes F en J. (Helaas was klasgenootje L. verhinderd, doordat oma ineens toch haar verjaardag direct vierde in de middag.)

Trollenland Deurne

Trollenland Deurne – Locatie voor schoolfeestje

We hebben afgesproken met L. haar mama, dat we gewoon nog een keertje zo gaan, want Trollenland is altijd leuk, niet enkel als verjaardagspartijtje. Nu werden de dametjes verwend met patatje en snack (al kozen ze alle drie voor pannenkoeken), een ijsje, te drinken en een zakje snoep om mee te nemen naar huis.

De mama van J. is gezellig meegegaan, dus we hebben samen wat zitten kletsen over van alles en nog wat. Er is al een afspraak gemaakt om eens een keertje af te spreken na school. Komt goed!

De meiden hebben heerlijk kunnen klimmen en klauteren in de klimrekken van Trollenland. Het was niet druk, dus hadden ze alle ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Trollenland Deurne

Zo kwamen ze op een gegeven moment met de ballen onder de t-shirts naar ons toe, om de ‘ballentietjes’ te showen en daarna zoveel mogelijk ballen. Erg grappig om te zien! Ze hebben echt dolle pret gehad met zijn drietjes. L. heeft echt wat gemist, maar helaas was het niet anders.

Ditmaal geen persoonlijke foto’s gezien ik hun privacy waardeer en de mama’s geen toestemming voor verspreiding heb gevraagd.

Trollenland als locatie geschikt?

Ja, de dames hebben zich erg goed vermaakt. Er is een aparte Peuterhoek en voor kinderen vanaf 4 jaar genoeg pret voor een paar uurtjes. Ik ben er andere keren geweest dat het goed druk was, maar vanmiddag was het heerlijk rustig, waardoor de kinderen alle ruimte kregen en geen ‘last’ hadden van oudere en wildere kinderen. Ook de entreeprijzen zijn daar erg aantrekkelijk te noemen en lager dan andere binnenspeeltuinen in de omgeving. Voor meer informatie: http://www.trollenland.nl/

Thuis

Eenmaal thuis hebben de meiden nog heel even gedanst samen en daarna was het feestje voorbij. Dochterlief wilde een boterham eten, prima in mijn ogen. Dus dat was snel geregeld. Ze was duidelijk vermoeid, dus op tijd in bed gelegd, met een hobbel…..

Spiraal van Riana’s bed

Al met al een leuke dag, met een dochter al vroeg onder zeil. Wel in mama’s bed, want haar spiraal zakte door, haha, dus morgen weer bed in elkaar zetten. Riana helemaal blij natuurlijk… want bij mama slapen is geweldig!!!!

Maar snel echt goed vastzetten met wat schroeven voor het weer gebeurd haha…

 

Terug naar Gisteren #5


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

5 gedachten over “Het verjaardagfeestje in Trollenland Deurne

 • Marga

  Fijn dat de dames zich goed vermaakt hebben..en de mama’s ook 🙂
  Leuk dat ze nu ook afgesproken hebben om eens na schooltijd te spelen samen.

  Haha,ja dat is natuurlijk leuk als je bij mama mag slapen. 😀

  • Barbara Bericht auteur

   Enkel nu wel allebei mega vroeg wakker Marga haha… dus samen afgesproken vanmiddag nog een dutje te doen. Vandaag gaat Riana spelletjes spelen (testen) dus een ander dagje dan normaal. Fijne dag Marga!

 • Marjon

  Leuk een eerste feestje! Wij ook binnenkort. We weten nog precies wat we gaan doen… Ik schreef er deze week al een blogje over.
  Fijn dat de meiden maar vooral Riana genoten heeft!