Wat een heerlijk gevoel!

Trouwe lezers hebben het waarschijnlijk al tussen de regels door gelezen, in een aantal berichtgevingen. Zowel in de blogs, als via andere kleine aanwijzingen afgelopen week:

Onlybyme heeft vlinders!

lente uitjes

Wonderen blijken te bestaan!

Er is een klein wonder gebeurd hier in Huize Onlybyme. Iets wat deze dame totaal niet meer had vermoed te gaan meemaken op korte termijn. Sterker nog: er van overtuigd was, dat het me zeker voorlopig (lees: dit jaar en komende jaren) nog niet zou overkomen, is toch gebeurd:

Onlybyme heeft  kleine, mooie vlinders

Nee, geen totale roze wolk met sterke bril en daarmee de rest van haar leven vergetend; zoals tieners doen. Nee, kleine mooie vlinders, die mijn leven nog meer glans geven. Een leven wat voorheen al goed was, is nu nog mooier!

Het is pril en dus rustig aan. Toch gun ik het mezelf ervan te genieten! Niets zo heerlijk als je bij iemand zo op je gemak voelen, dat je graag heel veel tijd samen wil doorbrengen, omdat het fijn is tijd te delen met elkaar. Niet omdat het ‘moet’, maar omdat het ‘kan’.

Mijn ‘prille liefde’ houd ik voorlopig nog in de luwte. Heel bewust en ‘logisch’, denk ik. Eerst elkaar beter leren kennen en op een heel rustig tempo, dochterlief erbij betrekken. Uiteraard is het eerste contact niet gister tussen ons gelegd, maar al een aantal weken terug. De eerste afspraak is ook al even geleden en inmiddels voelt het echt als een prille liefde voor beiden. We krijgen de behoefte dit te gaan delen met naasten en bepalen samen het tempo. Toch gaat het mij te ver om hem nu al hier op Onlybyme te introduceren met naam en toenaam. Nog wat geduld dus. 😉

Geen grootste plannen op korte termijn

Het is geen halsoverkop avontuur met grootse plannen. We zijn ons beiden erg bewust van het weer ‘wennen’ aan het hebben van een ‘relatie’. Zoiets ontwen je deels, als je geruime tijd leeft als single ouder. Onze levens zijn al los van elkaar, ingevuld en nu komen daar langzaam aan verschuivingen in. Dus het is balans zoeken tussen tijd voor elkaar, tijd met dochterlief en tijd voor onszelf individueel en daarbij steeds kijken hoe het voelt.

Dus geen directe samenwoon plannen! We wonen dichtbij elkaar en zijn dus zo heen en weer. Voor nu is elkaar steeds beter leren kennen en genieten van de momenten die we samen zijn het belangrijkste.

Voelt het nu als een relatie?

Ja, in de zin van het hebben van echte oprechte gevoelens voor hem. Ook groeit de behoefte dit te gaan delen met de buitenwereld. Zelf ben ik nog niet bezig met ver vooruit plannen. Wel worden gedachtes gedeeld om elkaar beter te leren kennen, ook over de toekomst. Al ik verwacht dat alles rustig aan zal gaan. Rust en stabiliteit is voor zowel Riana als mezelf erg belangrijk. Keulen en Aken zijn immers ook niet op 1 dag gebouwd. We hebben de tijd.

We zitten nu vooral in de fase van verkennen en ontdekken. We genieten samen volop, wat dus ook mijn ‘vrije dagen‘ verklaart van het vorige weekend. 😉

Wordt vervolgd.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten