summer 1346286 640

Vakantierooster: tijdelijk geen dagelijkse blogs

Vanaf vandaag, 22 juli zijn wij hier in het zuiden aan de beurt, de zomervakantie begint hier. Dit houdt in dat het tijd is om het bloggen in frequentie aan te passen. Niet omdat er geen lezers meer zijn, die zijn er nog steeds, maar omdat Huize Onlybyme toe is aan vakantie.

summer-1346286_640

Na 5 jaar tropenrooster …

Hier echt last van vermoeidheid. Deels door gezondheidsklachten, die inmiddels wel duidelijker zijn geworden, door verschillende onderzoeken. (Hier blog ik op een later moment over.) Deels door jarenlang de zorg voor dochterlief alleen te hebben volbracht. Net na haar tweede verjaardag was de scheiding een feit en woonden we niet meer bij haar vader. Dus de laatste jaren was het op de papa dagen/weken na fulltime de zorg voor mijn prinses. Geen geklaag hoor, ik deed het met veel liefde en zou het zo weer doen. Enkel het was af en toe best pittig te noemen. Vooral de gebroken nachten en tot een half jaar geleden al een vroege dame die om 6 uur de dag begon, maakte dat ik geregeld wat nodige slaapuren te kort kwam.

Toen kwam kanjer in ons leven…

Een ware eye-opener voor mij. Hoewel ik al sinds het begin van Onlybyme echt meer voor mezelf ben gaan kiezen, was rust nemen er zelden bij. Altijd was er van alles wat in mijn ogen ‘moest’ en niet kon wachten. Ik liep continu op mijn tenen. Doordat Kanjer verscheen werd me heel erg duidelijk hoe weinig tijd er was voor ontspanning in mijn leven puur voor mezelf. Dus ging ik herorganiseren, delegeren bewust tijd roosteren voor ontspanning. Dit ging niet vanzelf, maar inmiddels is het me gelukt.

Het bloggen werk ik nu vooruit, waardoor ik zelden ad hoc het gevoel heb nog te ‘moeten’ bloggen. Onlybyme heeft inmiddels een team recensenten en gastbloggers die blogs schrijven en daardoor Onlybyme niet meer alleen op mijn eigen input laten draaien. Bewust ging de rem erop. Hoewel uit alles bleek (in de background op GA en sociaal) dat Onlybyme bleef groeien, hield ik de rem erop. Bewust liet ik blogs wachten, waardoor ik daadwerkelijk zou groeien in omvang. Dit kwam/komt nu met mijn nieuwe liefde even totaal niet uit, dus ik heb bewust gekozen voor vertragen. 😉

Nu tijd voor vakantie gevoel!

Nu vele Nederlanders lekker genieten van het zomer weer en minder actief zijn online (hoewel nog niet merkbaar aan een mega dip in bezoekers), kies ik deze zomer heel bewust voor mezelf en hou ik een vakantierooster aan. Vanaf vandaag geen dagelijkse blogs meer. Naar verwachting ongeveer een halvering van de aantal posts.

Hopelijk ga jij ook een super zomervakantie tegemoet, hier ben ik er mega aan toe. Er lopen nog wel winacties door, maar het kan zijn dat de afhandeling langer op zich al laten wachten. Alles een tandje langzamer even een 6-tal weken en dan in september een goede start!

Namens Onlybyme wens ik jullie een super fijne vakantie!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten