Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 gedachten over “Beveiligd: Voor en na het ongeluk: de conclusie

 • Marga

  Ja, dat is flink balen dan Barbara, zo zie je maar hoeveel impact zoiets kan hebben. Ken iemand die ook whiplash heeft, die heeft jarenlang thuis gelopen omdat werken niet lukte en is nu sinds anderhalf jaar weer aan het werk. Zou mooi zijn als het bij jou ook nog eens gaat lukken maar ja, garanties zijn er helaas niet.
  Sterkte ermee!

  Liefs,Marga

  • Barbara Bericht auteur

   Het komt zoals het komt Marga, het doorhakken van deze knoop heeft maanden lang heel zwaar gelegen. Zelfs de beslissing om de blog om te gooien (wat jij niet erg vindt) heb ik ervoor overgehad om te kijken of het dan wel lukte, maar nee, het ging niet. Erg confronterend. Dus nu acceptatie (langzaam aan) en al plannen voor de toekomst… ik blijf toch bezig, zo ben ik… en hier blijf ik bloggen zoals je van me gewend bent!

  • Barbara Bericht auteur

   Het komt wel Marjon, enkel niet zoals ik had gedacht. Studeren is nu niet mogelijk, althans geen HBO droge Rechten stof, dus dat accepteren en doen wat wel kan: schrijven!

  • Barbara Bericht auteur

   Je hebt een punt Yvonne, veel heeft hier het bordje gepasseerd, maar ik merk wel dat ik in de stijgende lijn zit nu (mag ook wel weer). Dus inderdaad eerste even goed voor mezelf zorgen en de dagen nemen zoals ze komen.

 • Astrid

  Herkenbaar dat het moeilijk is je toekomstbeeld opnieuw te moeten vormen. Ik ben zelf in 2007 uitgevallen op de universiteit. Had hiervoor ook al een arbeidsongeschiktheidsuitkering maar hoopte toch ooit zelf mijn inkomsten te kunnen verwerven. Niet dus. Wat ontzettend rot dat bij jou zo’n stom ongeluk dan roet in het eten gooit.

  • Barbara Bericht auteur

   Als ik in staat ben een gedeelte zelf te kunnen verdienen ben ik ook al heel gelukkig, het geeft je een enorme boost is mijn persoonlijke ervaring.