Single zijn is zalig, maar….

Bij bijna alles valt een maar in te bouwen, in het leven. Zo ook bij het Single zijn.

Single zijn is zalig, heb het alleen prima voor elkaar!

Degenen die mij al langer kennen en volgen, weten dat ik al geruime tijd als single mama door het leven wandel. Na de scheiding nu ruim 3 jaar geleden, zijn Riana en ik samen geweest. Mama heeft heus afspraakjes gehad en zelfs een Latrelatie met echte liefde, enkel soms is liefde alleen niet genoeg. Daarna was er vooral behoefte aan rust in de tent en ben ik heel lang totaal niet op zoek gegaan naar het andere geslacht.

Iets wat me erg goed beviel. Je leert jezelf door en door kennen als je enkel op je eigen inzichten kan terugvallen. Dit geeft je een grote mate van verantwoordelijkheid (zeker naar dochterlief), maar ook veel zelfstandigheid en vrijheid. Je leert op jezelf vertrouwen en je gaat je leven echt leiden hoe je dat zelf wilt, zonder daarbij rekening te hoeven houden met je partner.

Eerder schreef ik er al over in:

Single zijn is zalig

Toch veranderen zaken langzaam aan…

Nog steeds vind ik alleen zijn met dochterlief totaal geen straf. Kan ik erg genieten van mijn zelfstandigheid en de rust als ze slaapt of niet thuis is. We hebben het goed samen. Doordat ik zelf totaal tot rust ben gekomen, het verleden een plaats heb gegeven en me nu vooral kan richten op de dag van vandaag en morgen, komt er ruimte voor het willen ontmoeten van een leuke man.

Niet dat ik gelijk denk in de richting van een fulltime relatie, maar de behoefte aan het kunnen delen van je leven met een partner is wel toegenomen. Uiteraard ben ik niet zo mededeelzaam over dat gedeelte van mijn leven en ook nu niet… maar er zijn ontwikkelingen gaande. 😉

Goed nieuws in Huize Onlybyme…

Goed nieuws mag gedeeld worden en ik kan melden, dat het leven ons toelacht in Huize Onlybyme op het moment. Er vallen allemaal puzzelstukjes op zijn plaats, met betrekking tot dochterlief, mijn geesteskind Onlybyme met zeer positieve ontwikkelingen (daarover snel meer) en ook op relationeel gebied zijn er ontwikkelingen gaande. Wordt vervolgd. 🙂

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten