Koningsdag
| |

Rondom Koningsdag op school

Morgen vieren de kinderen hier Koningsdag op school, zoals op heel veel basisscholen in het land, zo niet haast overal. Als mama zit ik volop in het team dat de voorbereidingen regelt. Leuk om te doen!

Koningsdag

Geregeld vooraf voor Koningsdag

Dus de afgelopen weken, 2 overleggen op school gehad met zaken doorspreken en wat informele afstemmingen tussendoor, taken verdeeld, mailverkeer in de gaten houden, updates geven. Notulen maken, actielijst in de gaten houden, mijn eigen actiepunten uitwerken. En nu, de dag voor het feest, is alles zo goed als gereed. Op de dingen na, die morgenochtend nog worden gedaan.

Het is leuk om zo af en toe je steentje bij te dragen als vrijwilliger. Het doet me een klein beetje denken aan toen ik nog werkte als management assistente, al is dit natuurlijk veel leuker om te doen. Wat is er nu leuker dan kinderen blij maken met een programma waarmee ze na het Koningsontbijt en de Koningsdag, lekker sportief bezig kunnen zijn op een leuke manier. In mijn ogen, sprekend als mama, niet veel! Riana kijkt er al heel de week naar uit! Alle ouders die meehelpen kijken er naar uit, deze mama natuurlijk ook! Er staat droog weer op het programma morgen, de zon denken we er wel bij, indien afwezig.

Uiteraard mogen de kinderen in het thema Koningsdag naar school. Dus hier al bedacht wat dametje morgen aandoet, een leuk sjaaltje en een haar extention gescoord bij de Action (Blijft een leuke winkel voor dit soort dingen.) en voor mama een sjaal en hoed. Nog een vlag op de wangen en we zijn er helemaal klaar voor! (Niet te moeilijk hoor haha… )

Gaan bij jullie de kinderen ook verkleed naar school? Ook een soort sportdag? Of heel iets anders morgen in de planning? Ik ben benieuwd!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten