Quotes #1 om te delen

Soms kom je quotes tegen, die het verdienen te worden verspreid aan zoveel mogelijk mensen. De zondag is als rustdag een moment van stilstaan en reflectie. In mijn ogen de perfecte dag voor het delen van een paar schitterende quotes aan mijn lezers.

Quotes #1 om te delen aan mijn lezers

Quotes #1 om te delen

Het ligt er maar net aan hoe je de wereld bekijkt. Neem de tijd om ‘onkruid’ als waardevol te zien. Al hetgeen je bijna voorbij loopt uit gewoonte, kan je leven verrijken is mijn ervaring.

Quotes #1 om te delen

Heb vertrouwen in jezelf! Uiteindelijk kom je er wel. Benader je leven positief en je zal merken dat het je vooruit helpt en soms kost iets nu eenmaal tijd om te landen.

Quotes #1 om te delen

Voor mij een steeds terugkerende eye-opener. Je moet niet iemand willen toelaten in je leven, die jou wil om het willen, maar omdat deze persoon je nooit meer wil laten gaan. Dit betreft zowel relaties als vriendschappen. Zoek naar de waardevolle pareltjes tussen de vele wannabees die enkel beter van jou willen worden op de één of andere manier. Helaas op dit vlak ervaringsdeskundige al meerdere malen. Waardoor je terughoudend wordt in het aangaan van nieuwe contacten, maar geloof me, de echte parels begrijpen dat en investeren de tijd die nodig is om je te bereiken. Bedankt lieve vriendinnen! <3

Quotes #1 om te delen

Wil jij ook altijd goed doen? Dat anderen je aardig vinden? Je waarderen om wie je bent? Te veel tijd daarin investeren is zinloos. Je zal uiteindelijk ondervinden dat je het niet iedereen naar de zin kan maken, het niet in ieders ogen goed kan doen, dat niet iedereen je aardig vindt en niet iedereen je waardeert. Concentreer je op de mensen die dat wel doen. Die je kracht geven, niet degenen die je enkel energie kosten!

Quotes #1 om te delenSinds ik de hamer van Damocles meerdere malen heb ontmoet, weet ik nu uit persoonlijke ervaring dat de grote dromen najagen je verhindert alle kleine dromen als waardevol te zien. Je komt elke dag zoveel moois tegen in je leven, je moet het enkel willen zien en niet enkel naar die hoogst haalbare top van de berg kijken. Ook onderweg is er zoveel om je heen te zien.

Hopelijk hebben deze quotes je wat gebracht deze zondag. 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten