cake 1850011 640

Onlybyme bestaat 2 jaar en dat vieren!

Gefeliciteerd lezers van Onlybyme! Vandaag is het feest!

cake 1850011 640

We hebben onderstaande uitgeverijen en bedrijven, waarmee Onlybyme graag samenwerkt, bereid gevonden iets te doneren voor deze speciale dag. Hiervoor wil ik hen allen hartelijk bedanken.

Ambo Anthos uitgevers, A.W. Bruna Uitgevers, Ravensburger, Droomvallei Uitgeverij, De Bezige Bij, Uitgeverij Cargo, The House of Books (2x), VTech, Uitgeverij Voelsprietje, Xander Uitgevers en Uitgeverij Boekerij.

Onlybyme bestaat 2 jaar!

In twee jaar tijd is er mega veel veranderd. Nee, geen sentimentele blog nu vol met feitjes over deze twee jaren vol interessante ontwikkelingen, hoe dierbaar ‘mijn’ kindje me ook is. De glimlach staat bij mij vandaag in de stand ‘big smile’ en hopelijk weet ik jullie daarmee te besmetten.

Vandaag is het feest! Twee jaar geleden begon ik dit avontuur vanuit een behoefte te bloggen met een persoonlijke blog genaamd ‘Onlybyme’. Nu na 2 jaar is er heel veel veranderd. Iets wat ik twee jaar geleden totaal niet in de planning had, maar zo gaandeweg is ontstaan. Het laat zien dat er veel kan gebeuren in ‘slechts’ twee jaren die omgeschoten zijn.

Inmiddels hebben we al een dozijn aan dames, die meewerken aan alle recensies, impressies, en de vele werkzaamheden achter de schermen. Hierdoor kunnen we veel meer boeken en andere onderwerpen behandelen, dan ik ooit in mijn eentje had kunnen (en willen) behappen. Het aanbod van allerlei soorten boeken is nu een hele grote niche op Onlybyme en daarnaast is er natuurlijk de afwisseling met de andere niche ‘persoonlijke lifestyle’, waar ik met hart en ziel schrijf over onderwerpen en producten die mijn interesse hebben.

12 taartpunten met winacties gesloten

Gedurende de dag komt er vanaf 8.00 uur elk uur een winactie online(mits de techniek me niet in de steek laat). Omdat de echte volgers van Onlybyme in onze ogen extra kans dienen te maken op het winnen van een taartpunt, zullen deze acties niet lang doorlopen. Hoe langer, hoe groter het bereik buiten de volgers van Onlybyme. Er is dus bewust gekozen voor een iets andere manier van deelname aan de acties.

Extra winkans

Nu is het krijgen van nieuwe volgers natuurlijk altijd welkom, dus loten ze allen mee als ze voldoen aan de voorwaarden, enkel is er al eerder voor de volgers een extra winkans te verdienen geweest en ook in deze blog voeg ik er graag nog eentje toe. Alle felicitatie reacties hier tellen mee als extra winactie (voor elke winactie waaraan je besluit deel te nemen). Ja, het is dus toegestaan om aan alle acties die jou aanspreken mee te doen en een stukje taart eten hier, geeft je meteen al een dubbele kans. 😉

Wat valt er vandaag te winnen?

Heel de tijd tot het schrijven van dit stuk van deze felicitatieblog heb ik zitten dubben, zal ik het nu wel of niet vertellen. Uiteindelijk heb ik besloten om dit niet te doen, maar wel hieronder een opsomming te maken van de taartpunten die al online staan gedurende de dag en vooruit voor de aller eersten die komen feliciteren:  om acht uur komt een winactie/recensie online van ‘Boek der Spiegels’.

Check gerust later op de dag de lijst hieronder om te zien wat er al allemaal online staat!

 1. Taartpunt 1 – 8.00 uur Boek der Spiegels winactie gesloten
 2. Taartpunt 2 – 9.00 uur Eén minuut voor twaalf winactie gesloten
 3. Taartpunt 3 – 10.00 uur De meisjes van Manhattan winactie gesloten
 4. Taartpunt 4 – 11.00 uur Schilderen op nummer winactie gesloten
 5. Taartpunt 5 – 12.00 uur Mijn niet zo perfecte leven winactie gesloten
 6. Taartpunt 6 – 13.00 uur Goed of slecht winactie gesloten
 7. Taartpunt 7 – 14.00 uur Magische Koets en Prinses Tess winactie gesloten
 8. Taartpunt 8 – 15.00 uur Ibiza, de erfenis winactie gesloten
 9. Taartpunt 9 – 16.00 uur Alles verloren winactie gesloten
 10. Taartpunt 10 – 17.00 uur Waar is ze winactie gesloten
 11. Taartpunt 11 – 18.00 uur Domina winactie gesloten
 12. Taartpunt 12 – 19.00 uur Rana het regenboogkind winactie gesloten

Veel plezier toegewenst allemaal vandaag en natuurlijk veel geluk met winnen!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten