Wauw wat een toestel >> de eerste kiekjes

Gisteren blogde ik er al over, er werd een nieuw fototoestel gebracht met de bezorgpost. Ik kon haast niet wachten. Het ergste bleek nog wel dat door de hectiek van de dag, ik pas aan het einde van de middag eraan toe kwam, het bewuste pakket te openen en de cadeautjes te bewonderen en uit te proberen. Mijn geduld (wat ik van nature niet heb) werd aardig op de proef gesteld!

Na het maken van de eerste foto’s was ik helemaal enthousiast: het nieuwe fototoestel bevalt! Graag laat ik wat aan jullie zien.

Het nieuwe fototoestel bevalt!

Met de avond al invallend, had ik weinig tijd om echt nog te ervaren hoe en wat. Maar de eerste indrukken waren zeer positief. Ik schoot foto’s met verdwijnend daglicht, bewust close-ups, met enkel vaag bijlicht van de televisie. De camera moest dan ook behoorlijk zijn best doen, met 12.800 iso, precies mijn doel. Daarbij totaal geen geavanceerde instellingen gebruikt, puur op auto en laat het maar zien. Dit waren de eerste resultaten met een spelende (bewegende) dochter die af en toe even braaf in de lens wilde kijken voor mama.

Oordeel zelf!

nieuwe fototoestel bevalt

nieuwe fototoestel bevalt

nieuwe fototoestel bevaltnieuwe fototoestel bevalt

Het zijn geen perfecte foto’s maar zonder flitser, zonder goede lichtval (het was echt te donker om te kunnen lezen) en snel geschoten met een afgeleide dochter. Kortom ik ben super tevreden!

Uiteraard ook helemaal verkikkerd op mijn fotomodel. Liefde voor je kind is echt onvoorwaardelijk, 100% zeker. Als ik enkel maar naar haar kijk, loopt mijn hart al over. Deze foto’s halen dat gevoel, bij mij als mama gelijk terug, dus dan zijn ze goed gelukt. Ook al zijn ze wellicht fototechnisch niet perfect scherp.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten