Life isn't about waiting

Life isn’t about waiting ….

Hier een groot liefhebster van spreuken, die mij persoonlijk veel zeggen. Toen ik onderstaande spreuk tegen kwam, wilde ik deze zeer graag op de muur, recht tegenover waar ik altijd als liefste zit, zodat ik mijn ogen er maar naar hoef te richten en gelijk de tekst als reminder in mijn gedachten springt.

Soms heeft een mens een reminder nodig op een pittig moment en dan is dat fijn als je die zeer snel in het beeld komt. Niet dat mijn leven zo negatief is hoor, in tegendeel. Ik heb leren toepassen waar de spreuk voor staat, want ook tijdens tegenslagen zijn er heel veel mooie momenten waar te nemen, als je ze maar wilt zien. Het is een kwestie van jezelf toelaten te genieten van de kleine dingen die het leven zo waardevol maken.

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain.

Life isn't about waiting

Het aanbrengen en resultaat

 

 

 

 

Het aanbrengen van de sticker is altijd even een dingetje, maar deze variant was zeer eenvoudig te bevestigen. Een zeer duidelijke beschrijving was toegevoegd en eenmaal bezig was het klusje met een kwartiertje geklaard. Slechts de letters worden op de muur geplakt, een hele verbetering ten opzichte van teksten die met doorzichtig glimmend plakpapier en al op de muur terecht komen. Een aangename verrassing hier dus, voor zowel de manier van bevestigen, als het eindresultaat.

Bij deze dus een geweldige aanwinst in huis erbij, waar ik heel vaak naar zal kijken om weer even mezelf te bevestigen dat ik goed bezig ben en heb geleerd. Hoe ouder, hoe wijzer schijnt.

Nog even en heel het huis prijkt vol met de meest fantastische teksten. Nu deze manier van bevestigen me zo goed bevalt zal ik denk nogmaals iets bestellen op deze website.

Ben jij ook een spreuk of quote liefheb(st)er? En heb je al iets daarvan in huis op dit moment? Op de muur? Op attributen? Gebruiksvoorwerpen? Ik ben erg nieuwsgierig!

 

Disclaimer: dit artikel betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten