Sneeuw

Is dit alle sneeuw van de winter 2015/2016?

Het weekend is helaas alweer voorbij, ditmaal echt een helaas, want deze dagen waren best even lekker na de ‘normale’ school week. We hebben dan ook niet meer gedaan dan ‘moest’, wat zoveel inhield als de dagelijkse zaken op tempo nul, wat werken en daarnaast vooral veel relaxen.

Sneeuw! Mama Sneeuw!

SneeuwHet is niet noemenswaardig en Riana dacht zelfs in staat te zijn tot het maken van sneeuwballen, maar dat idee heb ik toch maar even wat bijgesteld, met deze kruimels op de grond, zeer vastgevroren aan de bodem.

SneeuwKomt er nog meer sneeuw? Wel volgens sommige voorspellingen bestaat er komende donderdag weer kans op sneeuw, maar niets zo veranderlijk als het weer. Riana kijkt er met smart naar uit, ikzelf zie het liever snel lente worden… ben een beetje klaar met de donkerte. We wachten het maar af!

Ondanks de kou toch even naar buiten

Riana heeft het gewoon nodig, die dagelijkse momenten buiten. Even uitleven. Sinds ze de step van Oma en Opa heeft gehad voor haar verjaardag proberen we bij droog weer dagelijks even daarvan te genieten. Riana buiten voor de deur (veilige omgeving voor een 5-jarige, een doodlopende weg met slechts enkele auto’s die komen parkeren) en mama achter het glas haar aanmoedigen en bewonderen. Soms gaat Mickey zelfs ook nog heel even buiten kijken (voor een snelle plas en dan snel weer naar binnen).

IMG_5995Verder rustig aan!

Wat politieagent spelen tussen Riana en Mickey, al moet ik zeggen dat ik verbeteringen bespeur. Had ik vrijdag nog een telefoontje met een hondenkenner voor advies, dit weekend zie ik toch wel verbeteringen. Mickey zoekt ook haar op nu, dus het is wederzijds. Ze raken aan elkaar gewend, al gaat Riana nog steeds (uit enthousiasme en liefde) de grens van Mickey over, waardoor ik moet ingrijpen. Maar ze is duidelijk lerende. Sommige kwartjes hebben nu eenmaal tijd nodig om te vallen, dat herken ik ook bij mezelf op andere terreinen.

Waar mogelijk heb ik wat gewerkt voor Onlybyme en verder me bezig gehouden met het nodige zakelijke uitzoekwerk, waarover binnenkort meer. De dagen gingen rustig om en nu is het dus weer omschakelen naar het weekritme. Wat heus gaat lukken hoor! Er staan wat afspraken in de agenda en verder gewoon de normale dagen doorlopen. Komt goed. Morgen vertel ik alles over de maandag!

Iedereen een hele fijne nieuwe week toegewenst! Een drukke weekplanning?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten