Xoomy Pocket

Xoony Pocket, voor speelplezier altijd en overal!

Vanwege de verjaardag van Onlybyme, deze week eerder al de winacties

kinderboeken en kaartjes voor Zandsculpturenfestival, die nog steeds beide lopen.

Vandaag op de grote dag zelf, de Feestvarken winactie!

Xoony Pocket

Onlybyme geeft 3 x een Xoony Pocket Crazy Animals weg!

Xoomy Pocket

Review Xoomy Pocket

De mini versie van Xoomy geeft kinderen de mogelijkheid, waar ze ook zijn, de mooiste creaties te maken. Ideaal voor op reis, de kinderen lekker aan het tekenen en de ouders genieten van de rust die het geconcentreerde tekenen van de kinderen vraagt.

Dochterlief (5), wilde de Xoomy Pocket ook uitproberen. De leeftijd 7+ is denk wel een goede maatstaf. Mijn dametje was zeer gefrustreerd, dat het haar allemaal niet lukte. Ze verschoof steeds iets, waardoor de tekeningen niet goed werden overgenomen, al kwam ze een heel eind. Dus oefening baart kunst voor jongere gebruikers, met wat extra begeleiding van oudere kinderen of ouders. Overtrekken is immers wel een hele goede oefening voor de fijne motoriek!

Gebruiksvriendelijk

Het werkt heel simpel. Je legt een filmpje op de lens, papiertje erop, stift en tekenen maar. De batterijen voor de verlichting zitten niet bijgeleverd; het zijn standaard AA batterijen die iedereen in huis heeft.

Door de twee standen kan je de afbeelding iets extra vergroten. Wel vergt het wat oefening om het geheel stil, liefst horizontaal te houden en dan het geheel niet meer te bewegen tijdens het tekenen. Anders gaat het geheel verschuiven, iets wat voor een kleuter (althans mijn ongeduldige dame) te lastig is. Maar kinderen vanaf 7 jaar moeten hier goed toe in staat zijn, zonder hulp. Nadat het overtrekken gereed is, kan het geheel worden ingekleurd naar eigen voorkeur.

4 varianten Xoony Pocket

Buiten de Crazy Animals variant van deze winactie, zijn er ook nog de dino’s, Manga en Ghost versies. Ze zijn zowel online, als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar voor ongeveer €15,99.

Tip: nu bij bol.com voor €14,99

Het is erg leuk om als jarige Onlybyme een 3-tal lezers/volgers blij te maken met een leuk cadeautje voor hun (klein)kinderen. Waag gerust een gokje, er is maar weinig verplicht om deel te nemen. Al kan je zelf wel je kansen vergroten.

Winactie Xoony Pocket

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
  • Met de winnaars wordt via de mail contact gezocht en gevraagd om adresgegevens.
  • De uitslag wordt openbaar gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via deze zelfde kanalen.

(LET OP: Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie is gesponsord door Ravensburger, waarvoor hartelijk dank!

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten