Een ontmoeting met ontroering

Soms weet een medemens je zo te raken. Zo liefdevol, zo onverwacht, zo totaal uit het niets! Ik ben ontroerd, zo lief als ik vond, wat zij deed. 

Ontroering

Ontmoeting

We kenden elkaar nog niet in het ‘echt’, wel al langer online, waar ik echt al een verbinding voelde. De gedachte was, dat het in het ‘echt’ ook goed aan zou voelen, maar dat weet je nooit zeker, tot je elkaar ontmoet….. Vandaag hadden we afgesproken een dubbel blind-date, twee volwassen meiden en beide kleuterdames mee. Het klikte meteen, wat een ‘thuiskomen’ en vooral gezelligheid tussen de kleuters en de mama’s. We hebben ons prima vermaakt met zijn viertjes.

Soms ontmoet je iemand en weet je dat ze je aanvoelt. Een soort gevoel van: elkaar begrijpen, ook al zijn de levens niet totaal gelijk, maar wel vele overeenkomsten. We hadden aan een half woord genoeg, een blik, een knik en vooral ook over en weer genieten van onze dametjes, die het overduidelijk ook super naar de zin hadden en lekker speelden.

Ontroering

Toen de kaarsjes bij de beide dochters uitgingen, namen we afscheid en toen kwam die lieve meid ineens aan met een tasje uit het niets, met hele lieve verrassingen voor Riana en mij, totaal onverwacht. Ik had niets voor haar en haar dochter bij me en voelde me wat opgelaten, maar de intentie kwam uit een geweldig hart en de bedoeling zo zuiver en liefdevol. Ik was en ben er nog steeds ontroerd van. De inhoud hou ik voor onszelf, ik had er een uitpakblog van kunnen maken en haar met naam en toenaam kunnen bedanken, maar het voelt gewoon alsof, het daarvoor te speciaal is.

Ze wist me hier zo lief mee te raken. Een tasje met persoonlijke zaken, die gewoon even dat duwtje in de rug geven. Ze ‘begrijpt’ het, dat is me duidelijk. Ze ‘weet’ het, ze ‘voelt’ het. Heel speciaal dat iemand die je nog niet ‘echt’ kende, ook al was het gevoel online al zo goed, zo bij je kan binnenkomen en laat merken dat ze ‘het’ begrijpt. Heel speciaal, te speciaal om geheel te delen en toch wilde ik mijn gevoel wel kwijt. Ontroering, diepe ontroering dat er toch nog zulke mensen zijn!

Je bent een lieve kanjer! Fijn dat ik je heb mogen leren kennen! Dankjewel!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten