Een nieuwe schutting, laat de lente maar komen!

Vandaag is de schutting geplaatst. Nu een gat in mijn portemonnee, maar wel een hele strakke moderne schutting rijker, waar we jaren plezier van gaan hebben. Kortom, een heel blij gevoel. Gister plaatste ik de foto’s van het verwijderen van de oude schutting.

Nieuwe schutting

nieuwe schuttingnieuwe schuttingnieuwe schuttingHet opbouwen van de tuin kan beginnen

Nu de nieuwe schutting staat, is het wachten tot het weer iets meer verbeterd en de temperatuur iets toeneemt, dan kan er in de tuin aan de gang worden gegaan. Nog een stukje bestrating naast de schuur richting de poortdeur, daarna een heel groot gedeelte van de tuin beleggen met worteldoek en boomschors eroverheen. De moestuin hoek gereed maken voor de eerste plantjes. Een zandbak maken. En dan nog op zoek naar een restpartij kunstgras. Als dat allemaal gereed is, dan volgt er het plaatsen van vaste planten her en der en het genieten kan gaan beginnen. Al stond ik vandaag met mijn neus in de zon al echt te genieten van wat er door de mannen van P. van Hoek Montage vof werd neergezet.

Eerlijk is eerlijk: super service! Ze hebben zelfs een berg groenafval, wat we eerder al van de schutting hadden gehaald meegenomen. Werkten netjes en snel en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze worden niet voor niets door heel Nederland benaderd met klussen in de verste uithoeken. Nu was het voor hen een thuiswedstrijd, maar indien jij op zoek bent naar een schutting, ga gerust eens op hun site neuzen naar de mogelijkheden. De schutting die bij mij is geplaatst is overigens een nieuw aanbod in hun assortiment, heerlijk strak en niet duur (in het assortiment schuttingen).

Dit is overigens geen gesponsorde post. Maar puur een eigen initiatief om deze mannen even een klein beetje aandacht te geven online, die ze verdienen!

En? Wat vinden jullie ervan? Ben altijd benieuwd naar de meningen van mijn lezers!

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten