Bridget Jones

Dubbele doorgeefboek actie – Bridget Jones deel 1 en 2 GESLOTEN

In mijn inmiddels overvolle boekenkast de twee boeken van Bridget Jones gevonden. Vast heb je één of beide films gezien. Ze konden mij erg vermaken en de boeken ook. Inmiddels is mijn voorkeur wat veranderd en lees ik minder van dit genre, dus doorgeven maar!

Het dagboek van Bridget Jones en Bridget Jones: The edge of reason

Bridget Jones &Bridget Jones

De inhoud, kort door de bocht:

Voor vrouwen die graag alles perfect willen doen, maar verre van perfect zijn, een feest der herkenning. Bridget beschrijft in haar dagboeken thema’s de menige vrouw zullen herkennen, de strijd tegen de kilo’s, minder drinken, stoppen met roken, de vrouwelijke droom naar ‘de ideale man’ en dat alles verwoord met een flinke dosis humor en vol komische situaties… Alleenstaande vrouw zijn is echt niet altijd makkelijk!

Word je al enthousiast en heb je er geen bezwaar tegen dat beide boeken lichte leessporen bevatten, doe dan gerust mee met deze doorgeefactie! Hoe kan je kans maken op deze beide boeken?

Doorgeefactie regels:

Iets andere regels dan normaal, dus lees goed! Het is speciaal voor de trouwe volgers van Onlybyme, gezien het een ‘extraatje’ is en geen standaard winactie. Dus niet voor iemand die ‘toevallig reageert’.

  • Reageer hieronder dat je mee wilt doen.
  • Reageer op Facebook onder het bericht waar deze blog wordt gedeeld, like het bericht en deel deze openbaar.
  • Indien je Onlybyme nog niet volgt via Facebook dan ook nog even aanvinken 😉
  • De winnaar wordt via Facebook aangesproken in een privé bericht en je maakt enkel kans als ik alles kan nagaan, dus of je gereageerd, liked en gedeeld hebt (dus niet vergeten dit openbaar te doen).

 

Veel succes met het winnen van deze juweeltjes,

die niet voor niets miljoenen keren zijn gelezen en twee komische films hebben opgeleverd.

 

Disclaimer: Doorgeefboek acties komen af en toe voor op Onlybyme. Deze boeken zijn destijds zelf door mij aangeschaft of gewonnen en vormen geen deel van een samenwerking met een uitgeverij of de betreffende uitgeverij is op de hoogte van deze doorgeefactie en heeft toestemming verleend.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten