tijd vliegt

De tijd vliegt en dametje leert klokkijken hier…

Nouja, leert klokkijken, dat kan ze al een tijdje. Zowel de digitale als analoge klok geeft geen enkele problemen meer voor haar. Dus mama besloot een klok aan te schaffen met Romeinse cijfers. Tja, dan is het toch nog wel een uitdaging! 😉

20170224 082842 1

De tijd vliegt!

Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik haar als baby in mijn armen had. Ze was totaal in alles afhankelijk van me, nu kan ze vrijwel zichzelf redden, zeker in de basiszaken. Een vrolijke huppel van 6 jaar die haast niet kan wachten om naar groep 3 te mogen na de zomervakantie.

De klok hierboven staat nu in onze woonkamer (foto was net voor Carnaval op school), een makkelijke klok die je kan verplaatsen, maar feitelijk zoek ik al tijden naar een klok voor aan de muur en dan is het best zoeken naar een geschikte.

Dus voor inspiratie op internet bij Sweet Living Shop klokken terecht gekomen, via een tip van iemand. Ik moet toegeven, ze hebben me daar juweeltjes tussen die klokken zitten die ik mega graag aan de muur zou hebben hangen hier. Helaas zijn ze niet allemaal even ‘aardig’ geprijsd voor een smalle beurs, maar de ‘looks’ zijn een wat hogere prijs dan ook wel weer waard.tijd vliegt

Deze wandklok hierboven is wel leuk geprijsd, althans ik vind het model en de afmetingen van 61 x 61 x 3 cm voor €59,95 deze prijs waard. Deze zit nu dus tussen mijn favoriete overdenkingen om aan te schaffen. Het is eens wat anders dan standaard. Iets wat helemaal bij mij past, want ik ben verre van standaard (denk ik).

Eigenwijs is ook wijs!

Mijn kleine dametje heeft dat puntje van eigenwijsheid duidelijk van mij doorgekregen in de genen. 😉 Een kleine wijsneus die dus probeert om mama te slim af te zijn en heel af en toe lukt het haar. Leuk om haar in allerlei bochten te zien gaan. Deze leeftijd is echt geweldig!

Nu zeg ik dat bij alle leeftijden hoor, ik heb genoten van elk jaar tot nu toe maar heel eerlijk, ik zou haar niet willen remmen in haar ontwikkeling om haar zo lang mogelijk klein te houden. Al is, met nu al ruim 1.25 meter, dametje niet ‘klein’ meer, eerder vrij groot voor haar leeftijd. 😉 Elke leeftijd heeft zijn charmes en ik vind het zalig om te mogen genieten van haar hersenspinsels. Geregeld lig ik helemaal onder tafel van het lachen als ze weer tot een logische conclusie komt, die toch net even anders is dan de ‘werkelijkheid’.

Terug naar de klokken… (beslissen over)

Soms vind ik beslissen (of het nu over een klok gaat of iets anders in het leven wat geld kost) best lastig. Als alleenstaande mama is het best lastig keuzes maken soms. Je moet toch zelf bepalen wat je waaraan wilt uitgeven. Aan de andere kant hoef je weer geen rekening te houden met wensen van je partner, dus het heeft voors en tegens. Soms, als ik heel erg twijfel dan zou ik wensen dat ik kon overleggen, maar ik kan me nog wel situaties herinneren dat ik tot compromissen moest komen.

Dus tja… gewoon wat langer nadenken nu dus of er:

  • 1 een klok aan de muur komt.
  • 2 hoeveel geld ik daaraan wil spenderen.
  • 3 wat mijn voorkeur geniet aan soort klok.

Feitelijk geldt dus voor alles en vervang klok dan voor… uitjes, kleren, vakanties, etc. 😉

Maar zeg nou zelf, deze hieronder is ook een plaatje… zucht… een beetje duurder dat wel, nou ja.. beetje…

klok2

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten