Dankjewel! Er is zoveel om dankbaar voor te zijn!

Soms gaan de dagen zo snel voorbij, volgepland met afspraken, het ‘gewone’ dagritme van dochterlief, het ‘werken’ voor Onlybyme, het ‘gewone’ dagelijks terugkerende gedoe in het huishouden (het laatste liever niet, maar helaas) en alles wat onverwachts nog zo voorbij komt per dag.

dankbaar zijn

Zo snel dat je soms even vergeet dat het leven aan je voorbij vliegt met vele leuke dingen en soms wat pittige momentjes. Zo snel dat je soms even ‘vergeet’ hoe bijzonder het leven eigenlijk is.

Nu even een bewust moment van dankbaar zijn. Het leven is een geweldige ervaring!

Dankbaar zijn

Als je een periode achter de rug hebt waarin wat meer tegenslag was dan gemiddeld, kan je soms even er doorheen zitten. Niet dat je dan het leven niet meer ziet zitten, maar je bent die tegenslagen meer dan zat en wilt daar vanaf. Terug naar het moment waarop het zonnetje je veel sterker toelachte. Hier in huize Onlybyme is best een pittig begin van het jaar voorbij getrokken. Onder ons gezegd, soms komt de donderwolken nog heel dichtbij, ook nu halverwege maart met wat zorgen rondom dochterlief.

Toch, ondanks de donderwolken, zien we ook de zon weer vaker krachtig schijnen en kunnen we genieten van alle mooie dingen die het leven ook te bieden heeft. Zo hebben we het geluk gehad dat we naar de voorstellingen André het astronautje en nog geen week daarna Buurman & Buurman mochten om impressies te geven. Voor André het astronautje loopt nu zelfs een winactie 🙂 Ook komt er aankomend weekend een weekendje weg aan, waar ik uitgebreid op de blog bij stil zal staan.

Verder merk ik dat het actief oppakken van de werkzaamheden voor Onlybyme me intens goed doet. Veel lieve steunende reacties, online, maar ook achter de schermen. Veel begrip heb ik ervaren, voor de wat chaotische manier van doen afgelopen maanden. Bedankt allemaal, echt, het heeft me erg goed gedaan!

Dankbaar zijn zit in de kleine dingen. Dat heb ik in mijn hobbelige leven met behoorlijk wat bagage al vroeg moeten leren. Gelukkig kan ik die dingen bijna dagelijks ervaren. Toch soms er even heel bewust bij stilstaan mag best. Bij deze.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten