blunder muursticker

Blunders van een blonde dame!

Geen idee of het met de haarkleur te maken heeft, maar deze dame is nog steeds blond. Vroeger als kind hoogblond, nu is het donkerblond geworden… maar soms gebeuren hier in Huize Onlybyme dingen die gewoon weg dom te noemen zijn en uiteraard een lachsalvo tot gevolg hebben achteraf!

Vandaag wil ik er twee uitlichten die recentelijk aan het licht zijn gekomen.

blunder muursticker

Blunder muursticker

Voor Onlybyme recenseer ik af en toe muurstickers. Zo ook eentje vorig jaar. Dit was mijn eerste muursticker en dus was ik niet geheel bekend met het principe. Dus ook niet geheel op de hoogte hoe het nu precies diende te worden bevestigd, maar samen met Mam was het klusje toch redelijk snel geklaard. Dachten we!

De sticker heeft namelijk maanden lang verkeerd op de muur gezeten. Hij was mooi, maar ik baalde wel van het glimmende effect van het plastic dat nog erop zat. Zeker toen ik een andere mooie muursticker op de muur had zitten zonder die glimmende laag.  Vorige week was ik het zat en besloot de sticker te verwijderen en kwam er toen achter dat die glimmende laag er dus al bij de plaatsing af had gemogen! Hoe onwetend kan je zijn en hoe dom voel je je dan achteraf over deze blunder haha… Kanjer en ik hebben in een deuk gelegen samen.

Blunder Cd-speler

Deze week staat hier een nieuwe Cd-speler in huis, die ook de mogelijkheid heeft om vanaf een Iphone af te spelen. Dit werkte meteen dacht ik, maar vond het wel vreemd dat ik het geluid nog steeds via de Iphone moest bedienen. De Cd-speler werkt ook als een oplaadpunt voor de telefoon en Ipad dus ik ging ervan uit dat inpluggen voldoende was. Niet dus!

Deze muts had gewoon even de Cd-speler van de stand-by moeten halen en deze aan moeten zetten. Wat een geweldig geluid kwam er ineens via mijn Iphone over de boxen van de Cd-speler. Wat een oen voelde ik mezelf weer, maar helaas ook dit geval staat hier niet op zichzelf.

Erg benieuwd ben ik of anderen ook zulke enorme blunders begaan?

Graag zou ik jouw blunders hier uitlichten in een special over blunders. Heb je interesse, laat het vooral even weten via een reactie hieronder of privé via info@onlybyme.nl. (De blunders mogen anoniem maar ook met linkvermelding naar een website van jezelf)

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten