Bloggen en vrije dagen

Als fulltime blogger, is het hebben van vrije dagen een zeldzaamheid. Altijd is er werk dat op je wacht.

bloggen en vrije dagen

Een spontaan weekendje rustig aan

Gister begon het spijbelen… niet eens bewust gepland maar er ging iets mis met het online zetten van een artikel en daarna niet meer de ‘tijd’ kunnen/willen vrijmaken om dit te herstellen. Nu is er niemand die mij het oplegt om te ‘moeten’ bloggen, maar het is al een jaar lang ‘gewoon’ vrijwel dagelijks te bloggen.

Een passie die steeds grotere vormen aanneemt, dus ook wijzigingen in belasting. Toch ben ik me bewust dat ik af en toe even het mezelf moet kunnen toestaan om ‘vrij’ te nemen. Niemand werkt immers 7 dagen per week, ja verslaafde bloggers zoals deze dame. 😉

Afgeleid 😉

Positieve veranderingen in mijn privé leven, verleiden me nu geregeld om even iets minder actief te zijn in de weekenden. Dit moet weer wat vorm gaan krijgen, een soort van nieuw ritme. Het voorbereiden van de artikels voor het weekend, al gedurende de week, zodat het werk tot het minimum beperkt blijft in de weekenden zelf. Ook dien ik het mezelf gewoon toe te staan, dat blogland best even ‘zonder’ Huize Onlybyme kan.

Ontwikkelingen Onlybyme

De positieve veranderingen rondom Onlybyme, kosten nu tijdelijk erg veel tijd  en veel herstructurering van de beschikbare tijd. Dit is niet erg, maar wanneer dan én het zakelijke, én het privé leven ineens ingrijpend verandert, hoe positief ook, is er gewoon af en toe even behoefte aan een hele kleine time-out.

Afgelopen 2 weken, zijn er vele uren (meer dan normaal) in mijn kindje Onlybyme gegaan en nu is deze dame in staat even te genieten van de resultaten die het nu al geeft. (De mensen die het betreft, bedankt lieve schatten voor jullie ondersteuning.)

Bloggen en vrije dagen: moet kunnen!

Bij deze heb ik besloten, gister al, dat ik het mezelf even ‘gun’ intens te genieten van wat er allemaal voor moois op mijn pad is gekomen, zowel privé als zakelijk. De details volgen later wel… voor zover ik ze wil gaan delen. 😉

Nu snel de laptop weer uit en verder gaan met genieten… 😉

 

Iedereen een heel fijn weekend gewenst! Hopelijk genieten jullie ook volop!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten