circleofgentlemen

‘Een overhemd voor jouw kanjer!’

 

overhemd

Overhemden.com de plek voor een overhemd online!

Overhemden.com heeft een erg groot aanbod in overhemden. Zij hebben op dit moment meer dan 30 merken en meer dan 2500 overhemden online op de website staan. Graag wil ik een drie merken even op een rijtje zetten en toelichten.

Merk 1: Profuomo en Michaelis

Profuomo en Michaelis klinken misschien Italiaans, maar schijn bedriegt. Het merk is namelijk hartstikke Nederlands en opgericht in 1934 door de Nederlander Heins Michaelis. Het merk Profuomo is afkomstig van twee worden namelijk: Prof (als in de zin van professional) en uomo (uomo betekent man in het Italiaans) Dus wanneer dit vertaald wordt naar het Nederlands heet het merk professionele man. Het merk Michaelis is een dochterbedrijf van Profuomo en het spreekt voor zich waar de naam vandaan komt.

Merk 2: Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen is ook een Nederlands overhemden merk dat is opgericht in 2006. Circle of Gentlemen heeft de overhemden markt van Nederland al veroverd en langzamerhand beginnen zij ook de overhemden markt in Europa te veroveren. Dit doen zij door middel van unieke modellen. Daarbij worden de overhemden van Circle of Gentlemen geweven en gemaakt in de beste weverijen van Italië en zijn van zeer hoogwaardig katoen.

Er zijn gigantisch veel katoensoorten in de wereld, maar er zijn drie katoensoorten die erboven uit steken in vergelijking met de rest. Dit zijn Egyptisch katoen (giza 45 en giza 87). Egyptisch katoen is zo goed omdat het klimaat in Egypte perfect is om katoen te laten te groeien. Denk hierbij aan de Nijl en de tropische temperaturen.

Sea Island katoen wordt verbouwd op de Caribische eilanden zoals Jamaica en Barbados. Ook hier is het klimaat perfect waardoor het katoen zo hoogwaardig is. Als laatste is er nog Pima katoen. Pima katoen wordt voornamelijk verbouwd in het zuidwesten van Amerika. De overhemden van Circle of Gentlemen worden voornamelijk gemaakt van Egyptisch Katoen.

Merk 3: Seidensticker

Seidensticker is zoals de naam misschien wel doet vermoeden een echt Duits overhemden merk. Seidensticker is de Levi Strauss van de overhemden, maar dan in Europa. Daarbij bestaat Seidensticker al bijna 100 jaar en is een echt familiebedrijf. De derde generatie staat nu aan het roer en die proberen Seidensticker een internationaal merk te laten worden.

 

overhemden

Winactie ‘Een overhemd voor jouw kanjer!’ gesloten

Kies zelf uit de gehele collectie van Overhemden.com een overhemd uit van maximaal 100 euro! Of het nu voor jezelf is, je partner of je zoon of vader, iedereen mag meedoen! 

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan welk overhemd je wilt winnen, ook graag de maten erbij vermelden.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt eindigt op zondag 23 april middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: Deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten