|

Niet doen! Niet lezen! Nu echt!

Deze blog is niet bedoeld om te worden gelezen. Hoe goed wordt daarnaar geluisterd? Je raad het waarschijnlijk al: niet zo goed. Wat is dat toch met ons Nederlanders, om gewoon te doen wat duidelijk wordt aangegeven om niet te doen??niet denken maar doenDe titel van je blog kan lezers trekken!

Waarschijnlijk zullen een aantal lezers niet luisteren en toch gaan lezen. Iets wat we niet mogen, is immers zo aantrekkelijk om juist toch te doen! ! En wat denk je? (achteraf bekeken) Gewoon zowat het dubbele aantal views van het gemiddelde aantal views per blog. Hoe bedoel je we luisteren bewust niet naar een oproep om iets niet te doen!

Blijkbaar trekt het ons mens dus enorm aan om vooral te lezen wat gevraagd wordt om niet te lezen. Bij deze dus deze gratis tip: Je kunt je lezers ‘triggeren’ met berichtenkoppen die uitdagen of uitnodigen om te worden gelezen.

Ik nodig je uit om het zelf te proberen en je bevindingen aan mij door te geven! Erg benieuwd ben ik naar de resultaten!

Bloggun2

En hoe gaat het met de blogdip?

Dat gaat eigenlijk al wel de goede kant op. Blijkbaar was het een kleine dip. Inmiddels ben ik alweer lekker bezig met het verzamelen van ideetjes voor blogs en werk ik waar mogelijk een beetje vooruit. Zodat ik blogs achter de hand heb staan indien er een dag tussen zit zonder bloginspiratie.

Zelf denk ik dat het ook een beetje te maken had met uit balans zijn. Ik heb een en ander verwerkt de laatste tijd  (kost veel energie) en de vakantie begon ook nog eens fijn getimed met mijn maandelijkse periode. Hier ben ik nu zo goed als vanaf en dat scheelt een slok op een borrel kan ik je vertellen. Ik sta nu weer veel sterker in mijn schoenen en zie het leven weer veel zonniger. De vermoeidheid is nog niet weg, maar wel beheersbaar. Als je alles positiever ervaart is het voor mij makkelijker om te schrijven merk ik, aangezien ik niet altijd maar klaagblogs de wereld in wil sturen. Zo slecht gaat het hier immers helemaal niet. Heel veel dingen staan goed op de rit en overal is er wel eens iets, dat hoort bij het leven. Dus eind goed al goed.

 Heb jij wel eens last van blogdipjes? Hoe ga je daar mee om?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten