paashop
|

Mamabloggers Paashop

paashop

Een paar keer per jaar ‘hoppen’ we door ‘bloggers-land’ met overal leuke winacties! Ditmaal alvast voor Pasen op 45 blogs leuke winacties met waardes tussen de 15 en 25 euro. Neem de tijd en ga vandaag (1 april 2017) of ergens de komende dagen gerust ‘rond-hoppen’ en zien wat er waar te winnen valt. Terwijl je hopt maak je dan gelijk ook nog kennis met hele leuke blogs die je wellicht nog niet kent.

Hallo Hoppers vanaf de website van Linda!

Voel je welkom bij Onlybyme! Deze website is niet standaard een mamablog, maar behoorlijk breed. Hier ook de nodige artikels die onder ouderschap vallen of recensies van kinderboeken, maar daarnaast ook veel lifestyle onderwerpen en een hele grote boekenniche.

Linda heeft met haar website Go or No Go! de doelgroep kinderen als niche. Je vindt daar vele reviews van producten en inspiratie blogs die onder het thema ouderschap vallen. Ga er gerust kijken.

Onlybyme is dus een blog met …

….Persoonlijke lifestyle en daarnaast heel veel boeken!

Dus daarom de keuze om deze hop weer een boek weg te geven. De keuze is gevallen op ZIM!

paashop

Dit boek heb ik vorig jaar namens Onlybyme gerecenseerd en we mochten 2 exemplaren weggeven met een winactie. Enkel één van de winnaars heeft nooit gereageerd. Genoeg reden voor ons om dit boek nogmaals in een winactie aan te bieden, vooral omdat we mega enthousiast zijn over dit boek. Het is verhaal bevat namelijk veel meer dan enkel thrillerelementen!

Voor de volledige recensie verwijs ik je graag naar de recensie zelf! Indien je van romans houdt met spanning, dan zal je dit zeker bekoren en ook thriller liefhebbers komen aan hun trekken door het knagende gevoel dat je blijft bezighouden.

Een quote uit die recensie:

Het is geen thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten op de spannende momenten, maar je eerder een knagend gevoel geeft. Gezien het grote realiteitsgehalte in ZIM, krijgt het verhaal een extra diepere laag. Het geeft je als lezer het gevoel dat dit daar ‘werkelijk’ zou kunnen zijn voltrokken. Het maakt ZIM in mijn ogen een parel om te lezen, juist ook voor niet-thriller liefhebbers.

 

Winactie Paashop – boek ZIM gesloten

 

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek ZIM wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 9 april middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.

 

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

 

Buiten deze winactie lopen er vaak meerdere winacties op Onlybyme. Kijk gerust ook even onder tabblad ‘winnen’. Misschien dat er nog meer interessante boeken voor je bij zitten! 😉

Hop door naar de blog van Joyce!

Joyce heeft de mamablog ‘Mama Kletst‘ en vertelt daar over haar leven als mama en de ervaringen die ze opdoet. Ga snel kijken welke winactie daar op je wacht!

Veel hopplezier toegewenst overal!

 

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten