Welke make up kun je altijd meebrengen onderweg

Welke make-up kun je altijd meebrengen onderweg?

Naar school, naar je werk of tijdens een avondje uit: het is slim om altijd wat make-up bij je te hebben. Zo kun je de boel even snel bijwerken als het nodig is! Je hoeft onderweg heus geen uitgebreide make-up routine toe te passen, maar even iets corrigeren is handig om te kunnen doen. Déze make-up producten kun je standaard meenemen in je tas.

Welke make up kun je altijd meebrengen onderweg

Lipstick

We moeten direct denken aan lipstick, aangezien het snel verdwijnt van je lippen. Als je al iets drinkt of eet, kan het vervolgens tijd zijn om je lippen bij te werken. Gelukkig neemt lipstick nauwelijks ruimte in beslag in je tas. Dat gooi je er dus zo bij!

Parfum

Ook iets wat soms snel kan verdwijnen: de geur van de parfum die je hebt opgedaan. Zorg daarom voor een klein flesje parfum, dat je gewoon in je tas stopt. Zo kun je altijd nog een beetje meer opspuiten. Geuren zijn er in veel soorten te vinden. Wissel af in welk parfum je meebrengt, om voor variatie te zorgen. Of ga juist op zoek naar je ideale parfum, waar je jouw signature geur van maakt.

Mascara

Het kan soms nodig zijn om je mascara bij te werken. Bijvoorbeeld als je hebt moeten huilen, maar tevens als je per ongeluk in je ogen hebt gewreven. Ook tijdens warme dagen in de lente en zomer kan je mascara wat uitlopen. Als je het in je tas hebt, kun je het altijd opnieuw aanbrengen.

Eyeliner

Draag je graag eyeliner? Het perfecte lijntje kan soms als sneeuw voor de zon verdwijnen, als je in je oog wrijft. Wel zo prettig als je het lijntje dan opnieuw kunt zetten, zodat je beide ogen er gewoon weer fabuleus uitzien.

Foundation

Helaas blijft ook foundation niet altijd de hele dag zitten. Het kan vervagen naar mate de uren verstrijken. Ook door wrijven kan het van je gezicht gaan. Mocht je het prettig vinden om je foundation goed op je gezicht te houden gedurende de hele dag, neem je het met je mee.

Concealer

Hetzelfde geldt voor concealer: ook dit vervaagt vaak na een aantal uur. Om je wallen of onzuiverheden te opnieuw camoufleren, is het nodig om concealer mee te brengen. Gelukkig is het eenvoudig om dit onderweg even snel bij te werken!

Highlighter

Het is mooi als je jukbeenderen en je wenkbrauwbot de hele dag opvallend zijn. Dat lukt door je highlighter om de paar uur opnieuw aan te brengen. Kleine moeite, want het is zo gepiept.

Blush

Een subtiele rode gloed op de wangen: het geeft je gezicht een gezonde uitstraling. Het is wel zo fijn om je blush af en toe opnieuw aan te brengen, zodat je gezicht er niet ineens dof uit gaat zien.

Nagellak

Last but not least: je nagellak. Het ziet er niet fraai uit als er een stukje af is gebrokkeld. Meenemen, dus! Zo kun je je nagels altijd van een nieuw laagje voorzien als dat nodig is.

Welke make-up heb jij standaard bij je?

Ik ben benieuwd!

Barbara Oosthoek handgeschreven 3

Gepubliceerde blogs die vaak worden bekeken:

Verstandskies oorzaak van hoofdpijn?

Zo kick je eenvoudiger af van Cola Light!

De koude griep? Bestaat dat?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten