|

LIDL tips! (Hou de Non Food afdeling in de gaten!)

Hier een echte Lidl Non-foodafdeling fan!

De LIDL bezoek ik ongeveer 1x per 2 weken en vrijwel altijd gaat er iets van deze afdeling mee naar huis. Nu moet ik mezelf er dan wel goed op attenderen of ik hetgeen in mijn kar verdwijnt echt nodig heb, maar met een nieuwe tuin en geen tuinspullen is die afweging snel gemaakt.

Lidl tips

Lidl tips

Zie hier enkele recente aankopen: 2 plantenbakken (de viooltjes van een plaatselijke actie van een vereniging), het vrolijke tafelkleed, het picknickkleed opgevouwen, de parasol en de beschermhoes.

Verder is er nog onlangs in de kar verdwenen: een makkelijk tentje om op te zetten, een universeel vloerkleed voor daaronder, worteldoek en wat planten.

Het picknickkleed is uit deze week!

Vanaf donderdag 21 april is het XXL Picknickkleed in vier vrolijke tinten verkrijgbaar bij elke Lidl voor €11,99. Erg makkelijk is de manier van meenemen, als tasje. Daarnaast is de onderzijde water- en vuilafstotend en isolerend zodat het niet koud optrekt. De afmeting is ongeveer 2 bij 2 meter.

[foogallery id=”6767″]

Deze post is overigens niet gesponsord op enige wijze. Het is puur mijn enthousiasme over wat de Lidl tegen zeer concurrerende prijzen aanbiedt aan de consument, inclusief garantie. De bon is je garantiebewijs, dus deze thuis gelijk opzij leggen, anders verdwijnt deze met de overige supermarktbonnen in de papierbak. (tip)

Gympen voor een prikkie!

Vorige week had ik voor Riana weer leuke schoenen voor €8,99. Het jongens model van een leuke sportieve gymp. Prima voor haar de komende maanden, daarna zijn haar voeten weer doorgegroeid of hebben de schoenen weer een update nodig. Mijn ervaring is dat ook de dure schoenen er na een paar maanden ravotten uitzien als klaar voor vervanging. En dan zijn een paar extra ‘goedkope’ schoenen, naast de wat duurdere exemplaren, zeer welkom.

[foogallery id=”6776″]

Ga jij vaak ook even langs de Lidl Non-foodafdeling? Of negeer je die hoek bewust, om te voorkomen dat er ongewild teveel in je kar verdwijnt?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten