IMG 4004 1
| | |

Review: SES Ik leer knippen

Al dagen kijkt mijn dochter nieuwsgierig naar de doos van SES en vraagt zich af wat ze daarmee kan doen. Gistermiddag was het tijd om hiermee aan de gang te gaan. Ze was duidelijk in een “creabea-mood”, het seintje waar mama op gewacht had, maar dat wist zij natuurlijk niet!

Lees onze ervaringen en win voor jouw zoon of dochter een leuke SES Ik leer knippen doos!

SES Knippen

Mama speelt een beetje vals 😉

Nu weet ik dat Riana gek is op knippen, dus ik heb gewoon echt het moment afgewacht. Tot ze weer een creatieve ingeving had en met mama wilde gaan knutselen. Je wil immers wel even aandacht bij een ‘cadeautje’ om een goede mening te kunnen vormen. Dus al een paar dagen eerder de doos toonbaar op tafel neergelegd en tja, dan neemt de nieuwsgierigheid toe en uiteraard kan mama niet meteen gelijk. Dus toen we ervoor gingen zitten, was ze er helemaal klaar voor en super nieuwsgierig.

De inhoud van SES Ik leer Knippen XXL

  • 2 schaartjes (een veilige schaar die enkel papier knipt voor de allerjongsten, en een metalen schaar die iets scherper is)
  • 16 kleine knipvellen (in toenemende moeilijkheidsgraad)
  • 8 grote knipvellen (in toenemende moeilijkheidsgraad)

SES Ik leer knippen

En knippen maar!

Het was Riana vrijwel meteen duidelijk wat ze moest doen. “Makkelijk!”, kwam er uit haar, en vol enthousiasme ging ze knippen, want knippen is leuk! Althans, Riana is helemaal weg van knippen en knipt vele vellen papier in kleine stukjes, die mama dan vervolgens overal vindt. Ze probeert wel op te ruimen hoor, maar op de één of andere manier komen we overal stukjes tegen. Bij deze vellen is het echt de bedoeling de lijntjes te volgen met knippen, wat ‘makkelijk’ leek, was soms toch wel wat moeilijker. Toch was Riana zo enthousiast, dat tegen de tijd dat ze moest stoppen met knippen, de grote vellen al geknipt waren. Inmiddels was er wel wat tijd overheen gegaan, maar een enthousiaste meid knipt zo een eind weg!

[easy-image-collage id=2959]

Leuk detail!

Een gedeelte van de vellen kan je verder gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van kaarten. De uitgeknipte voorwerpen lenen zich weer prima voor een kaart door je kind zelf gemaakt voor bijvoorbeeld opa en oma. Zo kunnen van de grote vellen de sterren, die zijn uitgeknipt weer prima in een eigen kerstkaart. Je begrijpt al, hier zijn wij nog niet uit geknutseld. Iets wat Riana totaal niet erg vindt!

IMG_4007

Conclusie

Riana is helemaal enthousiast! Zelf zie ik zeker wel meerwaarde. Riana kon al redelijk knippen, als je net bij het begin moment van leren knippen, hiermee start, is het zeker een leerzame doos met succesjes, door de steeds moeilijker knipvormen. Al met al is met een paar uur knippen de doos ‘leeggeknipt’. De knipresten kan je kind gebruiken voor andere ‘creabea’ momenten. Hier plakt mijn dochter best graag en dan is dat prima materiaal om ergens op te plakken en ook nog eens erg fleurig van kleur. De figuren kan je zoals hierboven al genoemd hergebruiken voor kaarten. Ja, een leuke leerzame ervaring! Die ik kan aanbevelen. Het maakt me nieuwsgierig naar de andere producten van de SES Ik leer lijn.

Winactie

Het allerleukste bewaren we uiteraard voor het laatst! SES heeft nog een Ik Leer Knippen doos extra hierheen gestuurd, die ik mag weggeven aan een mama of papa, die graag met hun zoon of dochter wil gaan knippen!

  1. Laat in een reactie weten dat je graag deze doos wil winnen.
  2. Voor 2 extra winkansen ‘like’ de Facebookpagina van Onlybyme en deel het bericht.
  3. De winactie loopt een week, daarna mail ik de gelukkige winnaar.

 

Mocht je niet winnen en toch graag willen gaan knippen met je zoon of dochter: Ik leer knippen XXL is verkrijgbaar bij bol.com.

 

Disclaimer: De producten zijn beschikbaar gesteld door SES.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten