| |

Vandaag even lekker genieten!

Eigenlijk zijn we daar gistermiddag al mee begonnen!

Cartoon20Auto1

Rond half 2 zijn we gisteren vertrokken richting broerlief en zijn gezin. Ze wonen in Noord-Holland, een heel eindje rijden, maar het is in verband met het uitje van vandaag in Hilversum handiger al een dagje eerder daarheen te gaan. Dus lekker tijd gehad om bij te kletsen en te genieten van mijn neefje en nichtje en voor Riana ook super leuk dat ze wat speeltijd hebben samen. De nacht is ook een feest worden, want Riana mocht bij mij in het grote logeerbed en slapen bij mama in bed is standaard een traktatie!

Naar een première!

Vandaag gaan we naar een première van een kindervoorstelling, Riana’s eerste, en mama moet diep nadenken of ze ooit al eens op een première is geweest. Tante Daphne en nichtje Anna gaan gezellig met ons mee. Het zal vast een feest worden. Op korte termijn verschijnt er een review over op Mamaliefde.

Het is in ieder geval genieten vandaag, lekker samen op pad, en ook nichtje Anna en Tante Daphne er nog bij, het kan niet beter! Later deze week zal ik er zeker nog wat over vertellen.

De blog is al geschreven voor we gisteren weggingen, dus ik kan weinig details toevoegen. We hebben het vast ontzettend gezellige had. Later vandaag komt er uiteraard nog een teken van leven in blogland. Tot dan! Hopelijk heb jij ook een leuke zondag vandaag!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten