| |

Sint en Co

Riana had vanmorgen grappige uitspraken toen ze beneden kwam en de tassen met cadeautjes aantrof!

Sint & Co

Sint en Co uitspraken van dochterlief

“Mama wij zijn geluksvogels want wij hebben de cadeautjes gekregen om mee te nemen naar het feest! Mag ik kijken voor wie welk pakje is?”

“Laten we dat straks samen doen Riana met de rest. Is veel leuker, ook voor je nichtje en neefje.”

“Mama, de piet heeft jouw tassen geleend, zie je dat?”

“Ja, slim bedacht van die piet Riana! Nu zitten alle cadeautjes bij elkaar en is het makkelijk meenemen. Piet heeft echt meegedacht met ons.”

Later op de ochtend, toen Oma via de App had laten weten dat toverpietje bij opa en oma ook nog twee cadeautjes had gebracht met een brief dat hij nu terug ging naar Sinterklaas.

“Wel jammer he mama dat toverpietje nu weer weg is! Moet ik weer een heel jaar wachten tot hij terugkomt!”

Ondertussen duurt het voor kleuterlief maar lang voor we vertrekken. Dus mama is al rustig aan begonnen met het verzamelen van de spullen. Er gaat immers van alles mee, want we mogen blijven slapen bij ome Jan en tante Daphne, een groot feest want ze mag bij haar nichtje in bed slapen! Ze weet nog goed van de vorige keer dat ze zachtjes haar nichtje riep en die al sliep en dat tante Daphne toen zei tegen haar dat ze ook moest gaan slapen via de babyfoon. 😉

12348691_1050855158292738_1047144361_n

Sint en Co ook voor Mickey

Ook Mickey gaat mee, die laten we onder geen voorwaarde thuis. Hij is inmiddels goed in ons gezin gewend. Eet goed, drinkt goed, plast goed en poept goed. Hij knort als je hem kietelt zoals hij graag wil. Zijn haren beginnen wat te groeien, al heeft hij het nog geregeld koud. Steeds vaker zoekt hij gezellig je schoot op voor wat extra warmte en hopelijk wat extra gekietel. Echt een fan van aandacht, heerlijk!

Vandaag voor het eerst een nachtje elders logeren. Waar Mickey slaapt slaap ik ook, echt niet dat ik hem alleen laat, als ik het gevoel heb dat dat niet goed gaat. Dus mand mee en we zien wel.

Sint en Co wagen vol

Een heel volksverhuizing vandaag met 2 tassen met cadeautjes en dan ook nog een tas voor Mickey en een tas voor Riana en mijzelf. Voor Riana wat extra spullen mee, want ze heeft last van haar darmen, vanmorgen al een ongelukje. Toch nog veel stress gok ik, dus dan maar extra keren mee, kleine moeite en beetje mee, dan om verlegen!

Sint en Co wordt vervolgd

Uiteraard morgen nog een blog over het grote feest vandaag! Maar gezien we blijven slapen, veel later dan er normaal op zondag een blog online komt. Later op de dag zal er vast ‘nieuws’ zijn vanuit huize Onlybyme!

Rest me iedereen een geweldige Sinterklaas toe te wensen vandaag!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten