Moederdag 2016
|

Onvoorwaardelijke liefde

Moederdag 2016

Moederdag 2016

Wat een mooie verrassing heeft Riana voor mama op school gemaakt.

Deze mama voelt zich super verwend deze speciale dag met een bloem die Riana vasthoudt via de foto! Erg leuk gedaan!

Ook per post kwam er nog een verrassing die Riana,

met wat hulp van oma had geregeld:

Moederdag 2016

Deze mama is ontzettend verwend en ontroerd!

Wel moest ik gelijk lachen, toen Riana trots vertelde: “Mama, jij mag het hartje opeten, want ik houd heel veel van jou, dus die is voor jou!”,  en gelijk daarna: “en die andere 5 chocolaatjes lust ik wel mama!”. 😀  Heerlijk die kinderlogica.

Nog een paar foto’s:

Veel verwennerij en liefde!

Elke dag weer toont Riana haar liefde ongeremd op vele manieren. Moederdag is voor haar een speciale gebeurtenis, om mama extra kunnen verwennen. “Vandaag is het feest, hè mama?!” Op school was ze er al heel druk mee in de weer en er werd enkel verteld dat ze met iets ‘speciaals’ bezig was voor Moederdag. 😉

Oma had haar al eerder deze week laten zien, wat er naar mama opgestuurd zou worden en wat ze niet mocht verklappen… een geheimpje voor mama! Ze heeft er ook echt niets over losgelaten! Super knap!

Ze groeit zo hard… nu al ruim 5 jaar, de tijd vliegt… elke dag is een vat vol met tig momenten om te koesteren en te bewaren in vele mooie herinneringen. Zo goed weet ik nog dat ze in mijn buik bewoog en groeide van bijna niets tastbaars tot nu al een hele dame van ruim 1.16 m. De snelheid waarmee ze nieuwe informatie tot zich neemt is onvoorstelbaar. De logica waarmee ze nieuwe situaties benaderd is heerlijk om te aanschouwen en vooral ook soms erg verrassend, dicht bij de ‘waarheid’ of super knap verzonnen en heel logisch in haar beleving. Mama zijn is echt een wonder om te mogen meemaken!

Onvoorwaardelijke liefde tussen een mama en haar dochter.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten