IMG 3173 e1443019266697 1
| |

Meest ongelukkigst volgens CBS en erg mooi rood!

Riana heeft nieuwe sloffen dus even showen!!!

IMG_3173

 

Natuurlijk is het dan het leukste om effe gek te doen bij het maken van de foto! Dus hoppa, benen omhoog, lekker dubbel gevouwen, klikkerdeklik en foto gemaakt.

Opa die niet wist dat het sloffen waren dacht dat het een kerstmuts was! Riana zei ook al in de winkel dat ze leken op Kerstsloffen. Nou dat komt mooi uit! Over een paar maanden loopt dochterlief dus helemaal met Kerst te stralen met sloffen die geheel bij de tijd van het jaar passen en voor nu heeft ze lekker warme voeten op de koude tegelvloer (waar helaas geen vloerverwarming onder ligt).

Wij zijn volgens het CBS het meest ongelukkigst!

Op televisie hoorde ik vanmorgen trouwens dat wij, Riana et moi, volgens de statistieken van het CBS het minst gelukkig waren. Want alleenstaande ouders met kinderen onder de 10-12 jaar scoorden het allerbelabberst! Nou, weten we dat ook weer. Dan is de rest van Nederland wel super de super gelukkig, want zo dramatisch is het hier in Huize Onlybyme helemaal niet hoor! Eigenlijk voel ik me gelukkiger, dan velen jaren hiervoor toen ik nog niet alleenstaand ouder was.

Zo zie je maar, statistieken zijn gemiddelden en niet representatief voor iedereen! Wel denk ik dat je het als alleenstaand ouder wat pittiger hebt af en toe, maar of je dan ook gelijk ongelukkiger bent? Ik vraag het me af! Dat heeft heel veel te maken met hoe je in het leven staat en geluk waardeert!

Hoe waardeer jij gelukkig zijn in je leven?

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten