Kleuter&Co

Kleuterlief haar eerste turnles: schattig lachwekkend!

Plaatselijk kunnen kinderen hier via school een sport uitproberen, in het kader van kinderen stimuleren te gaan sporten. Ze mogen dan een drietal lessen bijwonen zonder abonnementskosten en bepalen of de betreffende sport iets voor hen is. Ideaal om Riana op deze wijze kennis te laten maken met turnen. Gisteren had ze haar eerste turnles, uiteraard was ik erbij om de nodige foto’s en filmpjes te schieten.

Wat zalig is dat zeg! Als trotse mama daar je eigen kind zien genieten en op haar eigen kleutermanier proberen alles zo goed mogelijk te doen. Uiteraard leverde dat echte slapstick momenten op en dan zit je als mama te glunderen en te lachen, om de capriolen van je dametje. Eén van die bijzondere momenten kon ik vastleggen in onderstaand filmpje.  Vooral het einde is gegarandeerd lachwekkend en tegelijk aandoenlijk!

Haar eerste Turnles

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Wellicht heb je dat na het zien van dit filmpje al bereikt voor vandaag! 😉

Laat me even weten of je zelf ook zulke momenten van je kind(eren) hebt weten te vangen op beeld. Iets heel waardevols voor later.

Barbara (44) is de eigenaresse van Onlybyme. Onlybyme is een vanuit een schrijfpassie begonnen uit de hand gelopen hobby, die ik niet meer weg wil denken uit mijn leven.

10 reacties

 • Nanouk

  Hahahah zo plat op dr gezicht en daarna als een acrobaatje recht op dr hoofd! Bewaren hoor, vindt ze ook leuk om later terug te kijken! De turnjuf was wel heel lief en geduldig trouwens 🙂 En gaat Riana op turnen?

 • Yvonne van Loon

  Helemaal geweldig, maar dag is begonnen met een lach!

  Leuk om te zien, hoe de kleintjes al lekker bezig zijn. Leuke sport, maar ik ben dan ook bevooroordeeld met twee kinderen in de turnselectie. Vanaf volgend seizoen wedstrijden. Ik ben met ze begonnen bij peutergroepen, om ze lekker aan het bewegen te krijgen. Daarna volgde kleutergesprekje. Daar zijn ze gevraagd voor de voorbereidingsgroep van de selectie.

  Wat vond ze er zelf van?

 • Vivian

  Wat superleuk! Ik heb nooit geturnd haha, sowieso vroeger nooit aan sport gedaan omdat dat niet ging met mijn handicap. Maar als het had gekund, had ik het turnen best willen proberen.

  • Barbara

   Heb zelf vroeger ook geturnd bij de recreanten en het was erg leuk om te doen. Snap goed dat je dat best wel eens had willen uitproberen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *