|

Kleuterlief haar eerste turnles: schattig lachwekkend!

Plaatselijk kunnen kinderen hier via school een sport uitproberen, in het kader van kinderen stimuleren te gaan sporten. Ze mogen dan een drietal lessen bijwonen zonder abonnementskosten en bepalen of de betreffende sport iets voor hen is. Ideaal om Riana op deze wijze kennis te laten maken met turnen. Gisteren had ze haar eerste turnles, uiteraard was ik erbij om de nodige foto’s en filmpjes te schieten.

Wat zalig is dat zeg! Als trotse mama daar je eigen kind zien genieten en op haar eigen kleutermanier proberen alles zo goed mogelijk te doen. Uiteraard leverde dat echte slapstick momenten op en dan zit je als mama te glunderen en te lachen, om de capriolen van je dametje. Eén van die bijzondere momenten kon ik vastleggen in onderstaand filmpje.  Vooral het einde is gegarandeerd lachwekkend en tegelijk aandoenlijk!

Haar eerste Turnles

YouTube video

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Wellicht heb je dat na het zien van dit filmpje al bereikt voor vandaag! 😉

Laat me even weten of je zelf ook zulke momenten van je kind(eren) hebt weten te vangen op beeld. Iets heel waardevols voor later.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten