Kleuterlief, de jongste Vlogger van Nederland? 8


Waarom geen idee, maar dochterlief heeft een fascinatie voor het bekijken van Vlogs!

Uiteraard houdt mama goed in de gaten wat voor soort vlogs, maar nu is er iets nieuws in Huize Onlybyme: dochterlief oefent het Vloggen nu ook voor de spiegel. Dus vroeg ik of ze wilde dat mama een stukje opnam: JAAAAA!

Jongste Vlogger van Nederland?

Geen actieve stimulans!

Geen idee hoe ze die fascinatie heeft ontwikkeld, niet door mij in ieder geval! Keer op keer worden grappige Vlogs bekeken en nu dus imitatie voor de spiegel in de badkamer. Ze heeft totaal geen last van video angst en is het steeds in beeld zijn natuurlijk al gewend door mama haar werk. Ze mag immers vaak genoeg poseren of in een stukje film verschijnen. Ze weet dat het ‘erbij’ hoort en dat zij vaak genoeg de leuke dingen van mama’s werk ervaart. Speelgoed, boeken, uitjes, theatervoorstellingen, en zelfs een mini vakantie zit eraan te komen. Dus ze werkt graag op haar manier mee aan het ‘verkrijgen’ van allemaal leuke dingen.

Actief gaan Vloggen was niet de bedoeling van deze mama

Zelf staat deze mama bewust achter de camera en zo min mogelijk ervoor. Dus het Vloggen heeft ze echt niet van mij. En zal ik ook zeker niet gaan stimuleren. Als ze het leuk vindt, prima. Dat mag, maar niet omdat mama het wil. Het moet dan van haar uitkomen. Maar deze imitatie wilde ik wel graag even delen. Ze doet het al een aantal dagen elke dag weer voor de spiegel. Als ze het niet had gewild, had ik het dan ook niet vastgelegd. En ik ga nu dus ook niet dagelijks al die oefenpartijtjes vastleggen. Mocht ze echt ergens mee komen, dan gaan we dan wel kijken, hoe en wat. Voor nu is ze nog lekker kleuter en geen VLOGGER!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 gedachten over “Kleuterlief, de jongste Vlogger van Nederland?

 • Astrid Langeveld

  Wat schattig! Ik verbaas mij echt over de kinderen tegenwoordig. Vroeger wist ik op die leeftijd nog niks over vloggen. Mijn kinderen zijn er ook zo mee bezig, maar niet zo jong hoor. Mijn zoontje van 7 kwam er mee. Mijn dochter van 10 jaar doet gezellig mee.

  • Barbara Bericht auteur

   Ja daarom ook wat zorgelijk hier! 5 jaar en al een eerste oefen VLOG haha… ik ga het dan ook niet stimuleren, maar als ze dit wil dan hou je het toch niet tegen… je kan het enkel begeleiden!

 • Sopdet

  Zo schattig, ik heb hier thuis ook eentje. Mijn dochter doet het wel uitsluitend voor zichzelf, om uit te proberen of ze dat ook kan. Het maakt hen enorm bewust van zichzelf, vind ik zelf.
  Als ze graag met lego speelt moet je de apps maar eens bekijken, er is er eentje om filmpjes te maken met foto’s, echt leuk om te doen.

  Groetjes

  • Barbara Bericht auteur

   Ja het is ook super schattig Sopdet, maar nouja, ik moet er denk even aan wennen en kan een dag zonder imitatie nu nog niet erg vinden. Ze is pas 5!