jongste Vlogger van Nederland
| |

Kleuterlief, de jongste Vlogger van Nederland?

Waarom geen idee, maar dochterlief heeft een fascinatie voor het bekijken van Vlogs!

Uiteraard houdt mama goed in de gaten wat voor soort vlogs, maar nu is er iets nieuws in Huize Onlybyme: dochterlief oefent het Vloggen nu ook voor de spiegel. Dus vroeg ik of ze wilde dat mama een stukje opnam: JAAAAA!

Jongste Vlogger van Nederland?

YouTube video

Geen actieve stimulans!

Geen idee hoe ze die fascinatie heeft ontwikkeld, niet door mij in ieder geval! Keer op keer worden grappige Vlogs bekeken en nu dus imitatie voor de spiegel in de badkamer. Ze heeft totaal geen last van video angst en is het steeds in beeld zijn natuurlijk al gewend door mama haar werk. Ze mag immers vaak genoeg poseren of in een stukje film verschijnen. Ze weet dat het ‘erbij’ hoort en dat zij vaak genoeg de leuke dingen van mama’s werk ervaart. Speelgoed, boeken, uitjes, theatervoorstellingen, en zelfs een mini vakantie zit eraan te komen. Dus ze werkt graag op haar manier mee aan het ‘verkrijgen’ van allemaal leuke dingen.

Actief gaan Vloggen was niet de bedoeling van deze mama

Zelf staat deze mama bewust achter de camera en zo min mogelijk ervoor. Dus het Vloggen heeft ze echt niet van mij. En zal ik ook zeker niet gaan stimuleren. Als ze het leuk vindt, prima. Dat mag, maar niet omdat mama het wil. Het moet dan van haar uitkomen. Maar deze imitatie wilde ik wel graag even delen. Ze doet het al een aantal dagen elke dag weer voor de spiegel. Als ze het niet had gewild, had ik het dan ook niet vastgelegd. En ik ga nu dus ook niet dagelijks al die oefenpartijtjes vastleggen. Mocht ze echt ergens mee komen, dan gaan we dan wel kijken, hoe en wat. Voor nu is ze nog lekker kleuter en geen VLOGGER!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten