|

Hot nieuws! Vandaag zijn wij waar????

Ja ja, vandaag zijn wij er even op uit! Dat verdienen we wel toch! Na weken die enkel in het teken stonden van verhuizen, gaan we er vandaag even samen op uit! Lekker even relaxen (lees: actief ontspannen) in een pretpark!

pretpark

Welk pretpark?

Dat blijft nog even een verrassing. We nemen vele foto’s mee terug en natuurlijk de spannendste verhalen. Een uitgebreide review is binnenkort erover te lezen op mamaliefde.nl. Toch zal ook hier deze dag niet ongemerkt voorbij gaan hoor! Dat is bij deze een belofte!

Riana is de laatste weken een beetje aandacht te kort gekomen, met mama met haar hoofd enkel bezig zo snel mogelijk de verhuizing en nodige kluswerk in goede banen te leiden. Gelukkig viel haar vakantie bij papa deels samen met deze hectische weken, maar het is nu even tijd voor quality time samen. Niet dat we daarvoor echt naar een pretpark moeten, maar het is wel zo leuk om even samen heel veel plezier te hebben.

We moeten ongeveer een uurtje rijden, indien we geen oponthoud onderweg tegenkomen en dan kunnen we gaan genieten! Meestal vertel ik hier precies wat we doen en waar, dus wel zo leuk daar nu even vanaf te wijken! Is weer eens wat anders!

Misschien raden jullie wel waar we heen zijn? Ik ben benieuwd!

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten