Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

13 gedachten over “Beveiligd: Met hoge koorts ziek uit school

 • Marjolijn

  Oei alweer ziek dat is niet fijn 🙁 heel veel beterschap voor de kleine meid.

  Hier nog geen echte griep gehad, wel paar dagen niet lekker geweest, maar een paracetamolletje erin en gewoon doorgaan, zolang ik geen koorts heb zal ik niet snel toegeven.

  • Barbara Bericht auteur

   Riana is ook niet van het snel opgeven hoor, die staat rustig nog te springen met 39.0 graden, maar ditmaal is het een pittige griep. Dus liggen op de bank en hopen dat het overgeven van gisteren nu gedaan is.

  • Barbara Bericht auteur

   Met Riana heel veel ervaring met hoge koorts Bianca. Als 2 jarige ging ze standaard over de 41 heen en was ze heel veel ziek (2x per maand). Dus ik ben wel wat gewend en weet hoe te handelen wanneer, al kan ze het nu heel goed zelf aangeven.

 • Astrid

  Ah gos wat sneu. Hopelijk knapt ze snel weer op! Mijn zoontje en ik hebben wel de griep gehad, maar mijn man en dochter gelukkig nog niet.

   • Astrid

    Ja het is absoluut geen fijne griep. Mijn man is altijd maar 1 dag goed ziek en is er dan vanaf en is ook zelden ziek. Daardoor ben ik het zeker meerdere keren. 🙁 gaat het alweer wat beter met je dochter?

    • Barbara Bericht auteur

     Er lijkt een lichte verbetering waarneembaar Astrid, maar ze is er denk nog niet… koorts loopt alweer op. Verder zelf koppijn van te weinig slaap, ook lekker, maar dat valt in het niets bij haar leed.

     • Astrid

      Ja je zou het zo van ze over willen nemen als kinderen ziek zijn. Hopelijk gaat het snel weer beter.

 • Insoon

  Ach wat sneu dat ze zo ziek is! En het rottige is dat je dan eigenlijk zo weinig kan doen hè. Maar goed vertroetelen en hopelijk is ze snel weer wat opgeknapt. Beterschap voor haar!

  Mijn ouders hebben de griep ook al allebei gehad, net als mijn zus, nichtje en mijn collage. Maar tot nu toe heb ik nog nergens last van… hopelijk blijft dat zo!! 😉