| |

Help! Het Sint-virus heeft hier toegeslagen!

Het kon ook niet lang uitblijven. De winkels liggen al vol met kruidnootjes en de speelgoedboeken vallen binnen op de mat. De dagen worden korter en dochterlief weet dat de Sint komt, als mama jarig is geweest en dat komt steeds dichterbij. Dus helaas, ik heb het niet kunnen uitstellen tot de herfstvakantie: het Sint-virus is gearriveerd!

Amerigo Ziek 01

Riana heeft het Sint-virus te pakken!

Ohwwww Mmaaaaaaammmmm dit wil ik! (wijst iets aan en verwoord in eigen taal wat het is)

Dit is vet cool gaaf zeg! Dit is zooooo leuk, die wil ik hebben.

Ohwwww wat leuk allemaal!

Dit is ook super gaaf, en dit ook!

Zo gaat het nu meerdere malen per dag, met meerdere items uit de speelgoedgids. Dochterlief weet dat ze tegen de tijd dat de Sint in Nederland is, een verlanglijstje mag maken. Dus mama moet heel de tijd aanhoren, wat ze allemaal geweldig, tof, gaaf en vet cool vindt! Leuk om haar enthousiasme mee te krijgen, maar ik had liever gezien dat ik het nog een maandje had kunnen uitstellen, want de Sint is nog ver weg!

Ach, kan ik volgende week alvast een review met dochterlief doen voor Mamaliefde met een Sintitem. Is dat ook maar vast gereed. Kan ze er daarna nog lekker mee aan de gang de komende maanden. Laten we dan maar van de situatie gebruik maken haha…

Wel leuk hoe ze als echte kleuter met bergen fantasie in alles wat met Sinterklaas te maken heeft opgaat dit jaar. Vorig jaar was ze nog net aan de jonge kant om echt alles mee te krijgen. Dit jaar zal dat heel anders zijn. Toch weiger ik de kruidnoten nu al in huis te halen. Dat kan wel als de Sint in het Land is.

Er zit voor Riana nog wat bijzonders in het verschiet, maar daar kan ik nu nog niet teveel over kwijt. Verrassing tot ergens in November. We gaan er dit jaar gewoon van genieten saampjes en vooral de leuke kant van de Sint benadrukken. Vorig jaar was het vooral een periode van vele nachtmerries en spooknachten. Hopelijk is dat dit jaar minder van toepassing en kan ze er vooral van genieten zonder al te veel spanning.

Hebben jouw kinderen ook al het Sint-virus te pakken? Of weet je nog van vroeger hoe snel dat de kop op stak?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten