12244011 1041090802602507 993237888 n 1
| | |

Goedkope schoencadeautjes voor meisjes

De Sinterklaasperiode is elk jaar best een prijzige periode in veel gezinnen met kleine kinderen. Goedkope cadeautjes voor in de schoen zijn dan zeer welkom. Hier een overzicht van goedkope presentjes die zeer geschikt zijn voor meisjes.Goedkope schoencadeautjes

Het zal de koopjesjagers niet verbazen dat ik bij de Action ben geslaagd. Aangezien ik niet enkel ongezonde lekkernijen in de schoen van dochterlief wil stoppen, ben ik op zoek gegaan naar goedkope alternatieven. Ik heb hierbij het aangename met het noodzakelijke gecombineerd.

Haarspullen à € 0,49 of €0,59 cent stuk

Hier raken haar speldjes steeds kwijt, ze zakken ut en foetsie! Herkenbaar mama’s? Elke keer weer dure nieuwe speldjes kopen is niet nodig als je voor € 0,49 al een setje op de kop kan tikken van 4 stevige speldjes. Dat scheelt nog al, met setjes in andere winkel voor minstens het 4-voudige. Haarelastiekjes hetzelfde, diverse soorten voor € 0,49 of €0, 59 cent stuk, die door de meiden momenteel vaak ook als armbanden worden gedragen (Schijnt een hele rage te zijn, kwam deze mama achter.). Inpakken en in de schoen, dochter blij en gelijk iets wat uiteraard in het haar gedaan dient te worden.

Potloodsetje à € 0,49 cent

Dat het ervoor gemaakt kan worden is me een raadsel, maar welke meid zou nu niet blij zijn met een gum, potlood, liniaal, en puntenslijper. Vele meiden tekenen heel wat af, hier worden dagelijks hele kunstwerken geproduceerd.

Bellenblaas 5 stuks à € 0,99, dus slechts 20 cent per stuk!

Welke meid vindt het nu niet leuk om bellen te blazen en ze kapot te slaan of na te jagen in de lucht. Zo wordt dit wel heel aantrekkelijk en zo komen ze ook nog eens gezond buiten in de tuin, terwijl de dagen toch wat kouder worden.

Magisch binnenspeelzand een topper van de Action!

Al vanaf € 0,99 cent is een kleine verpakking verkrijgbaar, voor €2,99 een emmer met 3 vormpjes en een kleur zand en deze doos op de foto is met verschillende vormpjes, hulpstukken en meerdere kleuren zand voor slechts €3,99 euro in mijn ogen een topper voor in de Speelgoedzak van de Sint. Of wellicht als schoencadeautje als je niet dagelijks de schoen laat zetten en ze echt iets wil geven waarmee gespeeld kan worden. Uit betrouwbare bron, een mama met zeer veel ervaring met het testen van verschillende soorten binnenspeelzand, heb ik vernomen dat deze goedkopere versie van de Action echt niet onder doet voor de duurdere merken. Dus bij deze mijn grote SINT TIP! (ook voor jongens)

Knikkers blijven altijd

Voor €0,59 cent heb je een heel net knikkers van 500 gram te pakken. Die hoeft natuurlijk niet in zijn geheel in de schoen, kan ook gedeeld worden in kleinere porties. Weer een schoen gevuld en een blij kind voor een paar centen.

Frozen dekbed

Welke dame is er geen fan van. Mijn dochter wel en wat is dan leuker dan als je een nieuw dekbedovertrek nodig hebt er eentje van Frozen voor haar te kopen. Helaas zijn ze meestal vrij prijzig. Leuk dat ik deze tegenkwam bij de Action voor €11,95 en 100% katoen, iets wat ik fijn vind voor kinderen, gezien de allergische reacties die andere synthetische stoffen kunnen geven. Ook kan katoen goed het zweet kwijt.

Veel plezier samen met je meid(en) deze Sinterklaasweken!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten