Elza
| |

Gewonnen! Leuk! Zeker Elza van Frozen! En even bijpraten!

Enige tijd geleden deed ik mee aan een winactie bij mamaliefde.nl voor kleuterlief, want er was iets van “haar Elza” te winnen. Kleuters denken er immers niet bij na dat vele andere kleuters ook helemaal fan zijn van Elza. Er een artikel gewijd aan zelfgemaakte haar accessoires van Elza van Frozen en je kon een exemplaar winnen. Je raad het al: wij waren de gelukkigen! Riana helemaal blij!!!

Kijk haar hier eens showen!!! Ze is helemaal van de haren in een knot momenteel, ja een eigen mening!

Elza

Elza is het helemaal!

Ze wil het liefst elke dag Elza in haar haar nu. Er was ook nog een diadeem bij, maar die is nog wat ruim voor haar kleine kleuterhoofd. Heeft ze over 2 jaar weer iets nieuws om mee te showen! Op Netflix is Frozen ook al menigmaal deels bekeken. Ze is op dit moment meer fan van het poppetje Elza (aangestoken door mede kleuters) dan de hele film, want dat duurt wel heel lang om naar te kijken!

Bij deze wil ik Linda van mamaliefde erg bedanken voor de winactie namens Riana.

Na Elza nog even bijpraten!

KPN

Meest actueel is het gedoe met de KPN. Gisteravond laat schreef ik hier een blog over: KPN en de wet van Murphy om mijn ongenoegen eens te spuien. Lees het hele verhaal gerust daar, maar in het super kort komt het erop neer dat de KPN de grootste moeite heeft om een verhuizing van mijn internet, tv en telefoon te realiseren. De overgang van glasvezel terug naar koper (op het nieuwe adres is geen koper binnen) is voor hun systeem dermate problematisch dat ik er al 5 dagen mee zoet ben en het lijkt onmogelijk hier een monteur heen te sturen. Zometeen word ik als het goed is gebeld door een teamleider van de KPN die alles gaat oplossen, hoop ik dan maar. Wordt vervolgd.

NIEUWE HUIS

Het nieuwe huis bevalt verder heel erg goed. Heerlijk die rust om ons heen. Ik slaap stukken beter, hierdoor raak ik uitgerust en kan ik gevoelsmatig de wereld veel beter aan. Wel is het hier heel erg stil, iets wat wennen is. Als je altijd (ongewenst) in geluid hebt moeten leven, is stilte weer het andere uiterste. Maar het went snel! Ik weet dat deze verhuizing goed voor ons is. Wel moet er nog heel veel gebeuren. Gevoelsmatig nog oneindig veel dozen uitpakken en op de plaats krijgen. De tuin moet geheel nog worden aangelegd. Ook moeten er nog wat schilderwerkzaamheden worden gedaan. Verder is het vooral zaak van sparen en stuk voor stuk klussen aanpakken. Alles wat direct moest is gebeurd, de rest komt zodra mogelijk.

NIEUWE SCHOOL

Riana gaat met veel plezier naar haar nieuwe school. Wat ook zalig is, is dat de school op slechts 3 minuten lopen is gelegen. Enkel een kort parkje door en we zijn er. De school is haast zichtbaar vanuit de woonkamer. Ik verwacht dat ze binnen niet al te lange tijd alleen naar school gaat. Ze hoeft geen moeilijke weg over en het is geheel veilig door het parkje. Dat is weer het voordeel van in een klein kerndorp wonen. De school heeft slechts rond de 75 kinderen, iedereen kent iedereen. Dus binnen korte tijd zal Riana iedereen daar kennen. Haar klas is nu voor dorp begrippen groot met 19 kinderen. Met de meeste kinderen in groep 2. Dus haar eigen groep is nog geen 10 kinderen totaal aan het einde van het jaar. Super veilig dus om binnen op te groeien.

OUDE HUIS

Gisteren met nieuwe bewoner de overname getekend en hij heeft netjes het afgesproken bedrag betaald. Nu morgen nog even die kant op, de allerlaatste dingen weghalen en nog een heel klein beetje schoonmaken. Dan volgende week maandag de overdracht en de sleutels inleveren. Het lijkt me geweldig om daar vanaf te zijn! Nog even geduld.

EN VERDER

Eigenlijk gaat het allemaal lekker verder. Op één nog komend iets na dan. Ik probeer er zo min mogelijk aan te denken maar mijn gedachten gaan toch geregeld naar 6 oktober. Vooral het afwachten op de uitslag daarna. Waarschijnlijk alles goed, maar liefst had ik het er vandaag nog uit!

Rest me nog je een fijne dag te wensen. Ga je nog iets leuks doen?

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten