IMG 6687
|

Review BubbleBum

Maak kennis met BubbleBum: een ideale opblaasbare stoelverhoger, die zeer compact overal mee naar toe gaat!

IMG_6687

Een ideaal ‘extra’ autozitje!

Doordat de BubbleBum Booster Seat opblaasbaar is en haast niets weegt (500 gram), is het een ideale zitverhoger om als ‘extra’ autozitje in de auto te hebben.

Zo kan een extra vriendje of vriendinnetje makkelijk en veilig mee ergens naar toe. Je hebt zelf voor je eigen kind(eren) wel een ‘vaste’ stoelverhoger in de auto, maar voor ‘extra’ kinderen veelal niet. De opblaasbare BubbleBum neemt in compacte vorm weinig ruimte in beslag en kan makkelijk ergens onder of tussen geschoven worden. Het opblazen is zo gebeurd en de gordel is volledig veilig te bevestigen. Een fijn idee voor jezelf en de ouders van de extra passagier, dat iedereen goed veilig vastzit.

BubbleBum

Tijdens een recent familie-uitje kwam de opblaasbare stoelverhoger direct van pas. Ons jonge neefje zat gelijk goed aan tafel. Mijn eigen dame kan al zonder stoelverhoger aan tafel, door haar lengte, maar een dreumes uiteraard nog niet. Mijn schoonzus was dus ook gelijk enthousiast over deze stoelverhoger.

Zelf hebben wij bewust voor de zwarte neutrale kleur gekozen en daardoor onopvallend, maar ook een felle roze kleur is mogelijk.

bubblebum-roze-opblaasbare-zitverhoger[1]

Multifunctioneel

Door het zeer lichte gewicht en de compacte omvang is de BubbleBum Booster Seat ook de ideale stoelverhoger buiten de auto. Zijn gewicht en omvang maakt deze kanjer ideaal voor mee op reis in de koffer. Laat je kind overal waar ook maar gewenst, verhoogd zitten.  Of dat nu in het vliegtuig, aan tafel of in de bioscoop of theater is. Overal is de BubbleBum zo geplaatst en zit je kind op de goede hoogte.

Volledig veilig

Ondanks zijn beperkte omvang en lichtgewicht (500 gram) is de BubbleBum Booster Seat geschikt voor kinderen met een gewicht van 15 tot en met 36 kilo. Ook voldoet deze stoelverhoger aan alles veiligheidsnormen, opgesteld door het Europese ECE reglement R44/04. Zijn unieke opblaasbare multifunctionaliteit is dan ook al meerdere malen beloond met diverse awards. Voor meer informatie over BubbleBum, kan je hier terecht.

Namens BubbleBum mag Onlybyme ook een ander gezin blij maken met een BubbleBum stoelverhoger. Heb jij hier als (groot)ouder interesse in, doe gerust mee met de winactie!

Winactie BubbleBum

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
  • Met de winnaars wordt via de mail contact gezocht en gevraagd om adresgegevens.
  • De uitslag wordt openbaar gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via deze zelfde kanalen.(LET OP: Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie/review betreft een samenwerking met BubbleBum.nl.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten