Kids&Co

Review BubbleBum

Maak kennis met BubbleBum: een ideale opblaasbare stoelverhoger, die zeer compact overal mee naar toe gaat!

IMG_6687

Een ideaal ‘extra’ autozitje!

Doordat de BubbleBum Booster Seat opblaasbaar is en haast niets weegt (500 gram), is het een ideale zitverhoger om als ‘extra’ autozitje in de auto te hebben.

Zo kan een extra vriendje of vriendinnetje makkelijk en veilig mee ergens naar toe. Je hebt zelf voor je eigen kind(eren) wel een ‘vaste’ stoelverhoger in de auto, maar voor ‘extra’ kinderen veelal niet. De opblaasbare BubbleBum neemt in compacte vorm weinig ruimte in beslag en kan makkelijk ergens onder of tussen geschoven worden. Het opblazen is zo gebeurd en de gordel is volledig veilig te bevestigen. Een fijn idee voor jezelf en de ouders van de extra passagier, dat iedereen goed veilig vastzit.

BubbleBum

Tijdens een recent familie-uitje kwam de opblaasbare stoelverhoger direct van pas. Ons jonge neefje zat gelijk goed aan tafel. Mijn eigen dame kan al zonder stoelverhoger aan tafel, door haar lengte, maar een dreumes uiteraard nog niet. Mijn schoonzus was dus ook gelijk enthousiast over deze stoelverhoger.

Zelf hebben wij bewust voor de zwarte neutrale kleur gekozen en daardoor onopvallend, maar ook een felle roze kleur is mogelijk.

bubblebum-roze-opblaasbare-zitverhoger[1]

Multifunctioneel

Door het zeer lichte gewicht en de compacte omvang is de BubbleBum Booster Seat ook de ideale stoelverhoger buiten de auto. Zijn gewicht en omvang maakt deze kanjer ideaal voor mee op reis in de koffer. Laat je kind overal waar ook maar gewenst, verhoogd zitten.  Of dat nu in het vliegtuig, aan tafel of in de bioscoop of theater is. Overal is de BubbleBum zo geplaatst en zit je kind op de goede hoogte.

Volledig veilig

Ondanks zijn beperkte omvang en lichtgewicht (500 gram) is de BubbleBum Booster Seat geschikt voor kinderen met een gewicht van 15 tot en met 36 kilo. Ook voldoet deze stoelverhoger aan alles veiligheidsnormen, opgesteld door het Europese ECE reglement R44/04. Zijn unieke opblaasbare multifunctionaliteit is dan ook al meerdere malen beloond met diverse awards. Voor meer informatie over BubbleBum, kan je hier terecht.

Namens BubbleBum mag Onlybyme ook een ander gezin blij maken met een BubbleBum stoelverhoger. Heb jij hier als (groot)ouder interesse in, doe gerust mee met de winactie!

Winactie BubbleBum

 • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
 • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
 • Met de winnaars wordt via de mail contact gezocht en gevraagd om adresgegevens.
 • De uitslag wordt openbaar gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.
 • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via deze zelfde kanalen.(LET OP: Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie/review betreft een samenwerking met BubbleBum.nl.

 

Barbara (44) is de eigenaresse van Onlybyme. Onlybyme is een vanuit een schrijfpassie begonnen uit de hand gelopen hobby, die ik niet meer weg wil denken uit mijn leven.

25 reacties

 • Heleen M

  Wat een ideaal ding! Ik denk ook meteen aan vliegvakanties e.d. Kan je je kind toch iets veiliger vervoeren en inderdaad aan een tafel is het ook handig :-)! Ik zou die graag willen winnen! Ik volg je via Facebook, Bloglovin’, Twitter en Instagram

 • Marjo

  Wauw dat is makkelijk, wij hebben een 7 persoons auto maar 3 kinderstoeltjees regelmatig iemand spelen die dan meerijd, is dit dus de oplossing! Ik volg je op Facebook , blloglovin en instagram.

 • Iris

  Wat een handig ding zeg! Als ik met een vriendin een playdate afspreek in het zwembad, moeten we altijd met twee auto’s. Stoeltjes overplaatsen vinden we te veel gedoe 🙂 En in restaurants hebben ze ook niet altijd een fijne kinderstoel. En peuterlief wil natuurlijk het liefst op zo’n zelfde stoel als mama zitten.
  Ik doe dus erg graag mee

 • Nynke B

  Lijkt me zo handig, ook op vakantie. Hoe vaak wij niet veel te dure zitverhogers gehuurd hebben of met 3 kinderen en 3 zitverhogers op het vliegveld moesten rondsjouwen…

 • Saskia

  Ik maak graag kans. Mijn zoontje mag bijna naar school en dan zou dit autozitje ideaal zijn voor hij een vriendje mee naar huis wil nemen. En wat grappig en ideaal om hem ook als zitverhoger te gebruiken. Daar had ik zelf niet aan gedacht. Natuurlijk de actie al op Facebook gedeeld.

 • Jootje

  Ja! Ik doe graag mee 🙂 Ik mis zoiets als mijn meisje speeldates mee naar huis wil nemen. En ook heel handig als ze ergens buiten de deur nét wat hoger kan zitten. Duimen maar!

 • Anica aarts

  Oh echt ideaal voor mijn ouders. Op moederdag heeft mijn moeder gehoord dat ze voor de 5e keer oma wordt dat betekent 5 kleinkinderen in een 3jaar&3maanden dit komt bij hun dan zeker van pas

 • heleen

  Ik kan zeker zo’n zitje gebruiken. Super handig om al de redenen die je hebt beschreven. Zou graag de felle roze willen winnen. Het stoeltje mag best opvallen.

 • Viv

  Absoluut zeker weten ontzettend handig, ik doe ook graag mee!! Iedere keer dat switchen van auto’s lijd er weleens toe dat de auto weg is en oeps…geen zitverhoger meer thuis (zucht). Dan is deze echt IDEAAL! Ook gaat er geregeld een vriendje of vriendinnetje mee op pad en dan is deze ook geen overbodige luxe. Logeren bij oma…oeps weer zitverhoger vergeten haha. En zo kan ik nog wel even doorgaan ;-). Aangezien ons manneke niet groot van stuk is zou ik m ook zeker aan tafel gaan gebruiken zodat hij ook op een gewone stoel net wat hoger zit! Ik zie alleen maar voordelen!

  Bij de BubbleBum denk ik wel gelijk aan Bubblegum (DE kauwgom van vroeger hihi) maar dat staat hier los van. Was even een stukje nostalgie!

  Volg je al overal (behalve google+), gedeeld op FB en twitter en nu de duimpjes hard laten draaien!

 • Katrien Baert

  Echt een handig ding!! Als grootouders hebben we niet altijd genoeg kinderzitjes en dit zou dan wel eens de oplossing kunnen zijn. Ik doe heel graag mee en zal dit delen op meerdere platforms.

 • Manon van Leijenhorst

  Heel handig. De oudste is haar stoeltje aan het ontgroeien…dus een stoelverhoger voor on de auto en onderweg zou super van pas komen.

 • Nadia A.

  Super handig! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Ik heb deze leuke actie op Facebook en Twitter gedeeld. Natuurlijk volg ik je al lang.

 • RIanne

  Wat handig zeg! Hier inderdaad ook regelmatig extra kinderen in de auto, handig om deze standaard in de auto te hebben. Volgens mij volg ik je op alle kanalen behalve twitter.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *