198523 vvmk magische koets kidshot1
|

Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk – Magische Koets & Prinses Tess

magische koets

Natuurlijk hebben we vandaag op deze speciale dag ook aan de jongere kinderen gedacht. Mijn dametje is deze fase dan wel voorbij, maar vele volgers hebben kinderen in de leeftijd van 1-5 jaar of kennen mensen in hun familie die net ouders zijn geworden of gaan worden.

De magische koets van de vrolijke vriendjes van VTech

VTech speelgoed hoeft haast geen extra introductie. Het is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit en de magische koets is dat ook vervaardigt met een stevig en duurzaam design.

Beschrijving speelgoed

Plaats Prinses Tess of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar) op het Magic Point van de koets en het lichtje zal aan gaan en veranderen van kleur. Beweeg het vogeltje om de kroon en de bloemen boven op de koets rond te laten draaien én beweeg de koets om het paard te laten lopen. De vrolijke reacties moedigen aan om op ontdekking te gaan en prikkelen de fantasie. Prinses Tess reageert op alle Vrolijke Vriendjes speelsets en accessoires. Inclusief Vrolijk Vriendje Prinses Tess6 melodietjes en 3 gezongen liedjes en automatische uitschakeling.

bron: website VTech

 

YouTube video

Winactie – De magische koets & Prinses Tess gesloten

LET OP!

Deze winactie is onderdeel van het tweejarig bestaan van Onlybyme en heeft daardoor afwijkende voorwaarden!

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je de magische koets wilt winnen.
  • Enkel volgers van Onlybyme op de Facebookpagina en/of de rechtstreekse mail ( je kan je in de zij kolom daarop abonneren ) komen in aanmerking voor het winnen van de 12 winacties die vandaag online komen.
  • Ben je nog geen volger, wordt dat dan meteen. De winnaars worden geloot en gecheckt op deze voorwaarden.
  • Deze 12 winacties zullen slechts zeer kort lopen. Later vandaag (zondag 9 april) wordt op Facebook bekend gemaakt wanneer de acties zullen sluiten.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten