vervangen
| |

Vervangen: na 2 jaar intensief gebruik.

Nu zul je wellicht denken, waar heeft ze het over… een man… nee die niet, die was er immers heel lang niet in Huize Onlybyme en veel gebruiksvoorwerpen gaan toch wel langer mee dan 2 jaar zou je denken.

change-1245949_640
Vervangen is echt nodig!

De Ipad had echt een nieuwe cover nodig, de laatste tijd ging de vorige tablet er spontaan half uit ‘hangen’ en tja dan kan je maar beter heel snel een nieuwe bemachtigen voor dat je de tablet en hoes los van elkaar vindt in een situatie die je juist wilt voorkomen: kapot op de grond! Tablet zijn immers best een prijzige aangelegenheid om ‘even’ te vervangen.

Na een saaie effen paarse cover met enkel op de 4 hoeken steun (geschikt voor volwassenen, niet voor kleuters), nu heel bewust gezocht naar een volledige case als bescherming. Ook mocht de Ipad best een vrolijke verschijning worden en het is deze bloemencase geworden. Hij fleurt echt heel het huis op! Ook als hij niet wordt gebruikt!

vervangen

Bescherming is nodig

Het voordeel van deze case vind ik dat de tablet goed beschermd is, wat zeker handig is met een kleuter die geregeld vraagt of ze op de tablet mag van haar mama. 😉 Zelfs als ze weg is laat ze knuffel nog kijken… al is het beeld dan wel uit, want dat heeft ze geleerd van mama.

Kleuters zijn nogal bewegend (understatement) en soms maakt de tablet wel eens een kleine onbedoelde buiteling. Een bescherming is dus werkelijk een must hier in Huize Onlybyme. Een onverwachte val zit immers in het verschiet. Bij KidsAccessoires vond ik deze vrolijk ogende case, die zowel voor dochterlief als mama een leuke blikvanger is. Het is immers ‘mijn’ tablet en niet die van dochterlief en dus hoeft er geen ‘echte’ kinderhoes omheen, was mijn conclusie. Al hebben ze juist voor kinderen daar echt ook de leukste hoezen en ook andere snufjes op het gebied van tablets, telefoon, opladers, etc.

Persoonlijke ervaring

Nu, na een paar weken intensief gebruik, hier een zeer tevreden moeder, die weer met een gerust hart haar tablet geeft aan dochterlief. Het is zeer leerzaam voor opgroeiende kinderen om van kleins af aan al mee te gaan in de nieuwe technologische ontwikkelingen en ze bekend te maken met tablets en computers. Wat voor ons vroeger ondenkbaar was, is voor Riana nu ‘gewoon’. Ze weet heel goed dat ze voorzichtig met de tablet dient om te gaan en doet dit ook op haar manier, maar een kleuter is en blijft nu eenmaal onvoorspelbaar en met deze nieuwe erg stevige hoes kan de tablet geen kant uit. De oplaaduitgang is nog steeds goed toegankelijk, evenals de volume en aan en uit-knop. Voor de camera aan de achterzijde is een opening aanwezig. Kortom, de tablet is goed toegankelijk enkel nu ook goed beschermd en ziet er nog fleurig uit ook!

Mogen jouw kinderen ook al kennismaken met de tablet en computer?

Disclaimer: deze review betreft een samenwerking met KidsAccessoires.nl

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten