Binnenspeelzand, het blijft een geweldige uitvinding! 3


Super Sand ABC Suitcase

Het binnenspeelzand is hier erg populair! Ook buiten!

Dochterlief speelt bijna dagelijks wel even het met speelzand, ze heeft er zelfs een speciale tafel voor in haar slaapkamer, waar ze naar hartenlust kan spelen, ook als het weer buiten even tegen zit. Helaas zijn onze zomers in Nederland nogal onvoorspelbaar en dus is het niet gegarandeerd dat dochterlief veel kan spelen met water en zand buiten aan haar zand- en picknicktafel.

 

Dus op de mindere dagen komt het binnenspeelzand gelijk terug in beeld met haar behoefte tot het creΓ«ren van eten voor haar poppen, mama en uiteraard zichzelf. Ze leeft ze zich intens uit in haar fantasie.

De Super Sand ABC Suitcase is ook meteen een succes!

Super Sand ABC Suitcase

De koffer is nog niet uit de verpakking of dochterlief valt aan πŸ˜‰

Heerlijk om te zien, hoeveel plezier zoiets brengt bij dochterlief. Binnenspeelzand kan ook prima buiten worden gebruikt bij afwezigheid van een zandbak. (TIP!)

Het is daarbij ook nog eens makkelijk bijeen te houden door de koffer als speelondergrond te gebruiken. Doordat het zand half vast is van substantie enΒ  wat kleiachtig aan doet kunnen losse stukjes goed worden geplakt aan een grotere homp bij het opruimen.

Super Sand ABC Suitcase

Op speelse wijze taalgevoel ontwikkeling stimuleren

Nu Riana veel letters leert kennen bij naam en klank en haar eerste woordjes leert schrijven, is deze koffer een leuke speelse manier om met taalontwikkeling bezig te zijn. Allereerst ging ze een “letterberg” maken, aldus haar woorden. πŸ˜‰

Super Sand ABC Suitcase

Daarna met oma samen nog woordjes gemaakt, uiteraard haar eigen naam RIANA πŸ˜‰

Oma kon gelijk ook goed kennismaken met het handige binnenspeelzand en erg enthousiast:

Gea (66): Heerlijk spul om mee te werken. Minder zwaar dan klei, voelt fijn aan, flexibel verwerkbaar, kneedbaar, kan als zand en klei worden gebruikt. Makkelijk op te ruimen, door de half vaste structuur.

Een extra mening wordt altijd gewaardeerd hier! Zeker die van mijn eigen mama!

Extra product informatie Super Sand

Er zijn vele uitvoeringen te verkrijgen, van een basisemmer met enkel zand tot meer luxe dozen met andere kleuren of extra attributen.

Je kunt Super Sand ABC Suitcase o.a. bestellen bij bol.com.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (of onder toezicht al jonger dan 4 jaar (in mijn ogen)).

Goliath: Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen, antibacterieel en glutenvrij. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Onze conclusie

Wij zijn enthousiast en menig ouder met ons. Mocht je nog geen binnenspeelzand in huis hebben, dan willen wij je aanraden, het toch eens te overwegen aan te schaffen. Mijn moeder vroeg me gelijk al naar adresjes waar je het kan ‘scoren’. Dus Riana kan voortaan bij oma en opa ook altijd met zand spelen, bij goed en slecht weer. (De bofkont πŸ˜‰ .

 

Heb jij al binnenspeelzand in huis? Wat zijn jouw ervaringen?

 

Gerelateerd: Eerder beschreven we namens Goliath het gezelschapsspel Triominos, online versus het bordspel.

 

 

 

 

Disclaimer: De Super Sand ABC Suitcase is naar ons opgestuurd voor reviewdoeleinden. De inhoud van de review is verder zonder inmenging van Goliath of derden samengesteld en berust op onze persoonlijke mening en ervaring.

 

 

Β 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

3 gedachten over “Binnenspeelzand, het blijft een geweldige uitvinding!

  • Lotus Writings

    Dochter had er vorig jaar mee gespeeld in bed, toen wij beneden zaten. Groen speelzand tussen de lakens was niet perse een succes haha!
    Verder leuk spul! Bijna magisch, doordat het net echt zand lijkt. Dat het buiten net zo goed kan is logisch maar had ik nog niet bedacht. Leuk idee voor deze of volgende zomer!

  • Kimberley

    Oh fijn dat jullie er wel zo tevreden van zijn. Wij hebben hier gigantische hoeveelheid van dat zand (met 4 kinderen kom je er niet met een klein pakje) maar echt geen haar op mijn hoofd om het nog een derde keer uit te halen binnen. Echt wat een boel, net gewoon zand, hier mogen ze er dus enkel nog buiten mee spelen πŸ˜‰

    Hier ook letters en cijfers en kasteelvormen enzo. Vind het verder wel heel leuk om te zien wat je er mee kan en hoe het zijn vorm vast blijft houden.