Super Sand ABC Suitcase
|

Binnenspeelzand, het blijft een geweldige uitvinding!

Super Sand ABC Suitcase

Het binnenspeelzand is hier erg populair! Ook buiten!

Dochterlief speelt bijna dagelijks wel even het met speelzand, ze heeft er zelfs een speciale tafel voor in haar slaapkamer, waar ze naar hartenlust kan spelen, ook als het weer buiten even tegen zit. Helaas zijn onze zomers in Nederland nogal onvoorspelbaar en dus is het niet gegarandeerd dat dochterlief veel kan spelen met water en zand buiten aan haar zand- en picknicktafel.

 

Dus op de mindere dagen komt het binnenspeelzand gelijk terug in beeld met haar behoefte tot het creëren van eten voor haar poppen, mama en uiteraard zichzelf. Ze leeft ze zich intens uit in haar fantasie.

De Super Sand ABC Suitcase is ook meteen een succes!

Super Sand ABC Suitcase

De koffer is nog niet uit de verpakking of dochterlief valt aan 😉

Heerlijk om te zien, hoeveel plezier zoiets brengt bij dochterlief. Binnenspeelzand kan ook prima buiten worden gebruikt bij afwezigheid van een zandbak. (TIP!)

Het is daarbij ook nog eens makkelijk bijeen te houden door de koffer als speelondergrond te gebruiken. Doordat het zand half vast is van substantie en  wat kleiachtig aan doet kunnen losse stukjes goed worden geplakt aan een grotere homp bij het opruimen.

Super Sand ABC Suitcase

Op speelse wijze taalgevoel ontwikkeling stimuleren

Nu Riana veel letters leert kennen bij naam en klank en haar eerste woordjes leert schrijven, is deze koffer een leuke speelse manier om met taalontwikkeling bezig te zijn. Allereerst ging ze een “letterberg” maken, aldus haar woorden. 😉

Super Sand ABC Suitcase

Daarna met oma samen nog woordjes gemaakt, uiteraard haar eigen naam RIANA 😉

Oma kon gelijk ook goed kennismaken met het handige binnenspeelzand en erg enthousiast:

Gea (66): Heerlijk spul om mee te werken. Minder zwaar dan klei, voelt fijn aan, flexibel verwerkbaar, kneedbaar, kan als zand en klei worden gebruikt. Makkelijk op te ruimen, door de half vaste structuur.

Een extra mening wordt altijd gewaardeerd hier! Zeker die van mijn eigen mama!

Extra product informatie Super Sand

Er zijn vele uitvoeringen te verkrijgen, van een basisemmer met enkel zand tot meer luxe dozen met andere kleuren of extra attributen.

Je kunt Super Sand ABC Suitcase o.a. bestellen bij bol.com.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (of onder toezicht al jonger dan 4 jaar (in mijn ogen)).

Goliath: Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen, antibacterieel en glutenvrij. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Onze conclusie

Wij zijn enthousiast en menig ouder met ons. Mocht je nog geen binnenspeelzand in huis hebben, dan willen wij je aanraden, het toch eens te overwegen aan te schaffen. Mijn moeder vroeg me gelijk al naar adresjes waar je het kan ‘scoren’. Dus Riana kan voortaan bij oma en opa ook altijd met zand spelen, bij goed en slecht weer. (De bofkont 😉 .

 

Heb jij al binnenspeelzand in huis? Wat zijn jouw ervaringen?

 

Gerelateerd: Eerder beschreven we namens Goliath het gezelschapsspel Triominos, online versus het bordspel.

 

 

 

 

Disclaimer: De Super Sand ABC Suitcase is naar ons opgestuurd voor reviewdoeleinden. De inhoud van de review is verder zonder inmenging van Goliath of derden samengesteld en berust op onze persoonlijke mening en ervaring.

 

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten