Stabilo
| |

Recensie Stabilo Oefenboekjes Schrijfmotoriek

Heb jij kinderen die op de kleuterschool zitten of daar al snel naar toegaan? Merk je dat ze al de behoefte krijgen om met schrijven bezig te zijn? Misschien zijn deze Stabilo Oefenboekjes ze op weg helpen op een leuke manier!
Stabilo Oefenboekjes Schrijfmotoriek

Stabilo Oefenboekjes Schrijfmotoriek is o.a. verkrijgbaar bij bol.com

Recensie Stabilo Oefenboekjes Schrijfmotoriek

Als je kind eenmaal op school zit komt hij/zij als snel in aanraking met schrijven. Het begint feitelijk thuis al. Het krassen, later steeds netter kleuren, op school wordt dit in de kleuterklas verder gestimuleerd en veelal worden er in groep 2 al gerichte schrijfoefeningen gedaan met de kinderen. Het leren van lijnen trekken, de basisfiguren leren maken waar het schrijven van letters uit ontstaat, het oefenen van vloeiende bewegingen, krullen en dergelijke.

17410343 1431880533523530 1492535433 nMijn dametje is nu 6 jaar en al volop bezig met lezen, ze kent de letters al en ik merk dat haar schrijfmotoriek zich nu ook begint te ontwikkelen, mede door de oefeningen op school. Toen ik deze leuke boeken van Stabilo binnenkreeg om te testen, is ze daar ook zeer enthousiast mee bezig gegaan.

Nu is geduld nog niet haar sterkste kant (understatement) en de boeken hebben een soort van verhaallijn die haar totaal niet interesseerde, maar andere kinderen juist weer wel heel erg zou kunnen helpen om het oefenen als iets leuks te ervaren. Riana vroeg me steeds wat ze waar diende te doen en deed het, liefst zo snel mogelijk. Het perfectionisme is op schrijfvlak duidelijk nog niet aanwezig * grinnik *… dus snel snel doen wat de opdracht is en daarna lekker weer spelen. Totaal kleuter eigen dus! 😉

Persoonlijke mening Stabilo Oefenboekjes Schrijfmotoriek

Barbara (39): Ik ben een enthousiaste mama en zie zelf zeker de meerwaarde van dit product. Zeker ook voor basisscholen om te gebruiken in de onderbouw, aangezien er zowel Oefenboekjes zijn voor groep 1 en 2 en groep 3 en 4. 

Zelf vind ik de verhaallijnen die worden gevolgd in de boeken een leuke toevoeging. Zo draait het hier bij deze foto’s om gestolen vazen die het kind dient terug te vinden. En daarin worden de schrijfoefeningen gebruikt om de vaas terug te vinden. 

17410231 1431880523523531 1550300536 n

 

Winactie Stabilo Oefenboekjes Schrijfmotoriek gesloten

Namens Stabilo mag ik een schoolkind blij maken met 2 Oefenboekjes Schrijfmotoriek Groep 1 en 2. Doe gerust mee voor je eigen (klein)kind(eren).

Later deze maand volgt er nog een winactie/recensie over de Oefenboekjes voor groep 3 en 4.

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 2 april middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Het ‘liken/delen’ van de Facebookpagina van Stabilo wordt extra gewaardeerd, net als de andere sociale kanalen van Onlybyme.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten