SES Glitter dreams
| |

Review SES Glitter dreams

Wil jouw dochter ook zo graag de nagels laten lakken? 

SES Glitter dreams heeft een geschikte oplossing.

 

13672562_1198932606818325_545643528_n

Review SES Glitter dreams

Meisjes willen graag mama kopiëren, dus ook met nagellak. SES Glitter dreams heeft nu een product Nagels versieren in hun assortiment opgenomen. Je dametje kan veilig zelf aan de gang om mooie nagels te creëren. Het is uitwasbaar en dus zijn ongelukjes op kleding en andere zaken geen ramp!

Inhoud van de set:

  • 12 kleuren nagellak
  • glitters in blauw en roze
  • diamantjes
  • decoratief vloeipapier

SES Glitter dreams

Naast dat de nagels van je dochter(s) er vanaf nu schitterend uit kunnen zien en ze vooral zelf hun kunstwerken kunnen maken, is het ook nog eens heel goed voor de motorische ontwikkeling. Ze moeten immers heel precies te werk gaan om de nagels goed te voorzien van de gewenste kleuren, glitters en diamantjes.

Doordat het uitwasbaar is hoef je als ouder je niet te bekommeren om moeilijk te verwijderen vlekken en je dochter kan haar creativiteit totaal de vrije loop geven. Uiteraard kan je als ouder een handje helpen bij de jongere dametjes.

SES Glitter dreams zijn vrijwel overal verkrijgbaar in speelgoedwinkels en online. De doelgroep betreft meisjes tussen 5-9 jaar, maar ook oudere meiden kunnen hier hun creativiteit in kwijt. Buiten deze set Nagels versieren, zijn er nog andere versies in de SES Glitter dreams serie verkrijgbaar.

Onze persoonlijke mening

Natuurlijk was dochterlief helemaal verrukt toen dit pakketje arriveerde met de post. Ze mocht ‘eindelijk’ zelf haar nagels versieren. Een geweldig iets in kleuters gedachte. We hebben er dan ook een feestje van gemaakt. Niet mama is aan de slag gegaan, maar vooral dochterlief zelf met hier en daar wat begeleiding. Ze is nu 5,5 jaar oud en dus binnen de doelgroep van deze SES productlijn.

Al bleek de nagellak toch wat lastig en wetend hoe normale nagellak werkt is dit wel anders vind ik. Het is een beetje plakkerig met smeren, maar eenmaal onderweg leert het snel. Uiteraard koos dochterlief zelf haar combinaties, die mama zelf anders had gedaan whahaha…

13817047_1198932620151657_1629103786_n

De nagellak van SES is geen nagellak die er net als de volwassenen versie op blijft zitten tot je het verwijderd. Maar dat is ook het handige eraan denk ik. Het is er heel snel weer af en dus heel snel ook uit kleren. Je kan er best veel creaties mee maken, maar voor een eerste keer, hebben wij het vrij basic gehouden, met wat glitters etc. Er zit ook papier bij waar je met wat oefening echt mooie dingen mee kunt bereiken, maar ik vond dat niet nodig nu. Al denk ik dat oudere kinderen daar wat handiger mee zijn… het vergt echt veel van de fijne motoriek.

TIP: mocht je kind een leuke creatie hebben gemaakt en niet meer nagelsbijten etc. dan zou ik er als ouder een laagje doorzichtige ‘echte’ nagellak overheen aanbrengen zodat ze er langer van kan genieten. Maar voor het zelf leren omgaan met nagels doen en toch snel uitwasbaar voor ongelukjes is deze versie van SES nagels versieren ideaal te noemen.

Winactie SES Glitter dreams – Nagels versieren (afgelopen)

Namens SES mag Onlybyme een gezin blij maken met een set Nagels versieren, zoals hierboven beschreven. Heb jij een (klein)dochter die je hier heel gelukkig mee kunt maken? Doe gerust mee met deze winactie.

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
  • Geef aan dat je deze set van SES Nagels versieren graag wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht. (i.v.m. zomervakantie kan het bekendmaken van de winnaars vertraging oplopen)
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerde blogs over andere producten van SES:

Review: SES Ik leer knippen

DIY Kerstboom maken met kleuter met vingerverf

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met SES

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten