Review SES Glitter dreams

Wil jouw dochter ook zo graag de nagels laten lakken? 

SES Glitter dreams heeft een geschikte oplossing.

 

13672562_1198932606818325_545643528_n

Review SES Glitter dreams

Meisjes willen graag mama kopiëren, dus ook met nagellak. SES Glitter dreams heeft nu een product Nagels versieren in hun assortiment opgenomen. Je dametje kan veilig zelf aan de gang om mooie nagels te creëren. Het is uitwasbaar en dus zijn ongelukjes op kleding en andere zaken geen ramp!

Inhoud van de set:

 • 12 kleuren nagellak
 • glitters in blauw en roze
 • diamantjes
 • decoratief vloeipapier

SES Glitter dreams

Naast dat de nagels van je dochter(s) er vanaf nu schitterend uit kunnen zien en ze vooral zelf hun kunstwerken kunnen maken, is het ook nog eens heel goed voor de motorische ontwikkeling. Ze moeten immers heel precies te werk gaan om de nagels goed te voorzien van de gewenste kleuren, glitters en diamantjes.

Doordat het uitwasbaar is hoef je als ouder je niet te bekommeren om moeilijk te verwijderen vlekken en je dochter kan haar creativiteit totaal de vrije loop geven. Uiteraard kan je als ouder een handje helpen bij de jongere dametjes.

SES Glitter dreams zijn vrijwel overal verkrijgbaar in speelgoedwinkels en online. De doelgroep betreft meisjes tussen 5-9 jaar, maar ook oudere meiden kunnen hier hun creativiteit in kwijt. Buiten deze set Nagels versieren, zijn er nog andere versies in de SES Glitter dreams serie verkrijgbaar.

Onze persoonlijke mening

Natuurlijk was dochterlief helemaal verrukt toen dit pakketje arriveerde met de post. Ze mocht ‘eindelijk’ zelf haar nagels versieren. Een geweldig iets in kleuters gedachte. We hebben er dan ook een feestje van gemaakt. Niet mama is aan de slag gegaan, maar vooral dochterlief zelf met hier en daar wat begeleiding. Ze is nu 5,5 jaar oud en dus binnen de doelgroep van deze SES productlijn.

Al bleek de nagellak toch wat lastig en wetend hoe normale nagellak werkt is dit wel anders vind ik. Het is een beetje plakkerig met smeren, maar eenmaal onderweg leert het snel. Uiteraard koos dochterlief zelf haar combinaties, die mama zelf anders had gedaan whahaha…

13817047_1198932620151657_1629103786_n

De nagellak van SES is geen nagellak die er net als de volwassenen versie op blijft zitten tot je het verwijderd. Maar dat is ook het handige eraan denk ik. Het is er heel snel weer af en dus heel snel ook uit kleren. Je kan er best veel creaties mee maken, maar voor een eerste keer, hebben wij het vrij basic gehouden, met wat glitters etc. Er zit ook papier bij waar je met wat oefening echt mooie dingen mee kunt bereiken, maar ik vond dat niet nodig nu. Al denk ik dat oudere kinderen daar wat handiger mee zijn… het vergt echt veel van de fijne motoriek.

TIP: mocht je kind een leuke creatie hebben gemaakt en niet meer nagelsbijten etc. dan zou ik er als ouder een laagje doorzichtige ‘echte’ nagellak overheen aanbrengen zodat ze er langer van kan genieten. Maar voor het zelf leren omgaan met nagels doen en toch snel uitwasbaar voor ongelukjes is deze versie van SES nagels versieren ideaal te noemen.

Winactie SES Glitter dreams – Nagels versieren (afgelopen)

Namens SES mag Onlybyme een gezin blij maken met een set Nagels versieren, zoals hierboven beschreven. Heb jij een (klein)dochter die je hier heel gelukkig mee kunt maken? Doe gerust mee met deze winactie.

Regels voor deelname:

 • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
 • Geef aan dat je deze set van SES Nagels versieren graag wilt winnen.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
 • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht. (i.v.m. zomervakantie kan het bekendmaken van de winnaars vertraging oplopen)
 • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerde blogs over andere producten van SES:

Review: SES Ik leer knippen

DIY Kerstboom maken met kleuter met vingerverf

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met SES

Comments

 1. Dorien says:

  Ooo ik doe graag mee voor dochter Sarah een stoere meid, die ook van meisjedingen houdt. Voornamelijk nagels lakken!

 2. ByJon says:

  Dit is een leuke set! Ik doe dus graag mee voor Amber 🙂

 3. Wauw, ik vind het resultaat mooi. Leuk zulke glitterende kakelbonte nagels : )

 4. GOEDEMORGEN
  Wat een hele leuke actie, dit zou echt heel leuk zijn voor ons dochtertje die bijna 3 jr is en ons dochtertje wil ook altijd graag nagellak 0p net als mama haha 💅 en dat vind ze echt geweldig maar deze winactie is een toppie 👍 heel leuk💗❤ook leuk voor ons prachtige stoere meid dat ze samen met mama en is zeker goed voor haar motoriek en wij hopen dat wij deze leuke set gaan winnen dat zou onze dochtertje echt prachtig vinden en al die glittertjes prachtig ik volg jullie al eventjes jullie geven heel vaak leuke winacties weg en ik doe weer mee en hopelijk hebben wij dit keer geluk ik ga flink duimen groetjes Yessica Leidner uit Raamsdonkveer

 5. Openbaar gedeeld voor ons dochtertje voor die leuke ses glitter dreams ik volg je op Facebook en blog en instagram groetjes yessica hopen dat wij deze winactie gaan winnen wij gaan flink duimen👍👍👍👍👍🚰

 6. Marian Zw. says:

  Ik maak heel graag kans op deze nagellak van SES voor mijn dochter van 6

 7. Joyce Zwarts says:

  Ik doe graag mee aan deze winactie voor mijn kleine prinsesje!
  Dus de set van SES Nagels is zeer welkom!!!

 8. Aniek says:

  Graag win ik de set SES Nagels versieren. Leuk voor de kids.

 9. Jan says:

  Super leuk om iedereen iedere keer weer te verrassen met een andere verfraaiing van mijn nagels

 10. Helena says:

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn oppaskindje, ze is gek op tutten en prinsessen dus een een goede combi 🙂

 11. Jootje says:

  Toevallig.. Ik heb net dochterlief’s nagels moeten lakken 😉 Ze wou zo graag rode nagellak op. Vooruit, omdat het vakantie is. Ik doe dus graag mee met deze glitter winactie 🙂

 12. Michael noo says:

  Doe heel graag mee!! Leuk voor mijn dochtertje

 13. anica aarts says:

  Super leuk pakket!! Doe heel graag mee voor mijn stiefdochtertje

 14. Alicia Hofman says:

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter’

 15. petra de bree says:

  16 augustus wordt mijn dochter 5…nu weet ze regelmatig de lakpotjes van haar grote zus te vinden..zou toch geweldig zijn haar eigen nagellakjes te hebben

 16. diana Jansen says:

  wauw ik wil heel graag deze super leuke set van SES Nagels versieren winnen , voor mijn kleine dame !
  ik volg je op Facebook
  twitter
  blogloving
  google+ diana Jansen overal trouwens !!

 17. Lida says:

  Heel graag doe ik mee voor dit mooie en leuke set , dat ieder meisje wel wil hebben

 18. kempenaers says:

  daar zou mijn kleindochter heel blij mee zijn met deze leuke set
  volg je op Facebook

 19. brants says:

  mijn kleindochter is graag bezig met het lakken van haar nageltjes dus deze leuke set zou super zijn, volg je op facebook

 20. elisabeth maria martina says:

  mijn kleindochter gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 21. Suzanne Blom says:

  Geweldig, vrolijk… ik doe mee!!

 22. Marloes says:

  Zo graag een pakket willen voor mijn dochter die over 3 weken jarig is.

 23. Anneliese de Waal says:

  deze set van SES Nagels versieren, zou ik graag voor mijn dochtertje Sam willen winnen, lijk me geweldig om voor haar te winnen !!.

 24. Kristel says:

  Wat leuk dat dit bestaat. Wy maken graag een kansje.

 25. Oma Will says:

  Dit is waar mijn kleindochter van vijf jaar gek op is: Nagels lakken, zowel de nagels van de tenen en de handen.
  Het kan niet kleurig genoeg zijn.
  Ik denk dat zij hier heel blij mee zou zijn.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 26. Fleur says:

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Die houden wel van glitters en nagellak

 27. esther says:

  ooh helemaal leuk zeg! dit vind mijn kindje erg leuk lekker tutten het is een echt meid! waag dan ook graag kansje voor haar

 28. Marian says:

  Leuk zeg. Mijn nichtje is een echt meisje meisje van 5 jaar. Ze is dol op tutten en zichzelf mooi maken. Hier wordt ze vast erg blij van, en ik ben natuurlijk graag haar lievelingstante 😉 Ik volg je op Bloglovin en en heb het gedeeld met G+.

 29. Jacques (Opa) says:

  zou dolgraag dit setje willen winnen voor de kleindochters, als zij bij Oma zijn is haar nagellak niet veilig.. zo kunnen ze alvast oefenen onder haar toeziend oog.
  Heb FB een duim gegeven en gedeeld
  Ingeschreven bij Bloglovin
  Nu maar afwachten

 30. Liesbeth says:

  Hier scoor ik punten mee bij mijn nichtjes! Dus ik doe heeeeeelllll graag mee!

 31. Marguerita says:

  Ziet er uit als een hele vrolijke combi! Ik loot niet mee, vind de dames nu nog iets te jong, maar ik weet zeker dat ze dit wel heel gaaf zouden vinden. Mooie set!

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje jill ik heb al meerdere keren al gerageerd en ik vind het ontzettende leuk winactie ik doe al mee via Facebook en ook jou blog groetjes yessica uit Raamsdonkveer

 32. Heel leuk voor jonge meisjes! Ik doe graag mee voor mijn schatje. 🙂

 33. Monique says:

  Super leuke actie! Bij deze doe ik graag aan de wincactie mee voor het SES Glitter dreams pakket. Ik weet zeker dat mijn dochtertje zich hier heel goed mee kan vermaken 🙂
  Uiteraard heb ik de Onlybyme-facebookpagina meteen geliked en volg ik het nu.

 34. […] lakken. Veel kinderen vinden het magisch, zo ook mijn dochters. Voor de nagellak set waarmee kleine meisjes veranderen in ware nail artists, vind ik ze nog iets te jong maar het ziet er […]

 35. […] lakken. Veel kinderen vinden het magisch, zo ook mijn dochters. Voor de nagellak set waarmee kleine meisjes veranderen in ware nail artists, vind ik ze nog iets te jong maar het ziet er […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.