boerderij tiptoi gr
| |

Review: Tiptoi Boerderij Dierenset incl. 3 dieren

Vol enthousiasme hebben we hier de nieuwste versie van Tiptoi ontvangen. Het betreft een bouwversie van de boerderij waardoor het dierenleven nog meer gaat leven! Kleuterlief is super enthousiast!

Tiptoi Boerderij Dierenset

Tiptoi van Ravensburger

Inmiddels ruim 3 jaar geleden is Tiptoi geïntroduceerd en elk jaar breid de collectie zich uit met nieuwe boeken, puzzels en spellen. De kinderen kunnen met de interactieve stift punten aanraken en dan gaat er ‘iets’ gebeuren, de verrassing is ‘wat’!

Het kan een verhaal zijn, een uitleg, een opdracht, muziek, een geluid. In 2015 is het spel genomineerd voor Speelgoed van het Jaar met het nieuwe Boerderijspel met grote spelondergrond, een stal, dieren en veel extra accessoires. Hoe wil je je kind nog enthousiaster krijgen als ze een ‘echte’ boerderij tijdens het spel kunnen onderzoeken.

De Tiptoi Boerderij Dierenset

Er is heel veel te doen op de boerderij van familie Vrolijk. Dieren verzorgen, de stal uitmesten, het repareren van machines en ander onderhoud. Er raakt wel eens iets zoek en ook op het land moet worden gewerkt. Er is heel veel hulp nodig om alles gedaan te krijgen. Je kinderen kunnen zich uitleven!

De kinderen van de familie Vrolijk vertellen je alles over het leven op de boerderij. Je kan een zoekspel doen of je kennis tonen in de quiz. Tiptoi houdt het speels en wisselt veel af met soorten vragen en geeft je kind keer op keer uitdagingen.Tiptoi Boerderij Dierenset

Werkelijk alles is aan te tippen op de boerderij!

Je kan het zo gek niet bedenken of er gebeurd iets als je de interactieve pen van tiptoi ergens op drukt. Kijk maar eens rond, probeer alles uit! Je kunt van alles onderzoeken, veel informatie krijgen door op ‘weten’ te tippen en daarna op de afbeelding waar je iets over wilt weten. Als je op “vertellen” tipt dan krijg je alles te horen van de boer en zijn gezin over hoe het is om op een boerderij te leven.

Zin in een spelletje? Ga dan naar de dobbelsteen en kies een van de 3 sterren om een zoekspel te starten en dan gaat de tiptoi stift je vertellen, wat je moet gaan zoeken in willekeurige volgorde. Heb je het gezochte voorwerp gevonden, dan mag je erop tippen en krijg je weer een nieuwe zoekopdracht.

Tiptoi Boerderij Dierenset

Ben je gek op dieren en wil je er meer voor op de boerderij?

Dat kan! Er zijn losse dieren verkrijgbaar voor de boerderij (paard, konijn, haan, schaap, hond of kat) en het leuke is dat ook de speelfiguren in de thema’s Afrika en dino’s goed gecombineerd kunnen worden met de boerderijdieren. Voor een kind is er immers geen onderscheid tussen dieren.

Je hoeft maar 1 stift te hebben bij alle producten van Tiptoi

Per soort spel of product kan je online heel simpel en gratis het programma online downloaden. Ook kunnen er meerdere programma’s tegelijkertijd worden opgeslagen. Indien je een startersset aanschaft van Tiptoi, dan zit de stift erbij, mocht je dat niet doen, dan kan de stift ook los worden aangeschaft.

YouTube video

Voor meer informatie: www.tiptoi.nl.

Conclusie

Deze interactieve boerderijset kan dochterlief uren vol vermaak geven en tegelijkertijd veel leren over de boerderij en alles wat daarmee te maken heeft. De producten van TipToi zijn voor vele kinderen een ontspannen manier om veel te leren over zaken die ze goed kunnen gebruiken in de rest van hun leven. In mijn ogen een goede investering voor je gezin!

 

Disclaimer: De Tiptoi Boerderij Dierenset is door Ravensburger aan Onlybyme ter beschikking gesteld voor een review.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten