|

Review Phlat Ball Aeroflyt

Phlat Ball Aeroflyt

Disk verandert in een bal:

Phlat Ball Aeroflyt

Geweldig buitenspeelgoed dat weet je meteen, nadat je het hebt getest! Je gooit een disk weg en onderweg verandert de disk in een bal. Het werkt heel simpel, je duwt de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en hij wordt zo plat als een disk. Daarna gooi je hem weg naar een medespeler en in de lucht spring de Phlat Ball Aeroflyt uit zichzelf weer open.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Phlat Ball Aeroflyt bij eerste gebruik

Tip van het reviewteam: In het begin klapt de bal heel moeilijk uit, maar als hij een tijdje (1 à 2 weken) als een bal blijft liggen wordt hij soepeler en gaat het heel goed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vormgeving

De Phlat ball is gemaakt van zacht plastic en een speciale die coating garant staat voor een goede grip tijdens het spelen en ook snelle acties mogelijk maakt. Gegarandeerd heel veel ‘speelpret’ en de vormgeving is zo gemaakt dat de bal ook nog eens een stuk verder vliegt dan een ‘normale bal’!

Kies zelf je favoriete kleurencombinatie: rood/zwart, groen/blauw en oranje/blauw. De Phlat Ball Aeroflyt is o.a. verkrijgbaar bij bol.com

Conclusie

De kinderen zijn helemaal enthousiast. Vanaf 5 jaar en ouder, kan je ze hier erg blij mee maken deze en komende zomer(s). Buiten actief zijn voor jong en oud samen. Onderstaande video laat de Phlat Ball Aeroflyt in actie zien.

YouTube video

Winactie Phlat Ball Aeroflyt – GESLOTEN

Namens Goliath mag Onlybyme een Phlat Ball Aeroflyt weggeven aan een gezin dat dol is op buitenspelen en balspellen!

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Goliath.

[wp-review id=”6932″]

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten